Celebrity News

Korona pakao najteže je pao sinu Andreju, pevačica sve vreme plakala

Viki Miljković koronavirus preležala s najblažim simptomima, a sada je otkrila da je Taške imao početak upale pluća. Plakala je zbog neizvesnosti, a njen sin Andrej bio je veoma uplašen za njih...

Korona pakao najteže je pao sinu Andreju, pevačica sve vreme plakala

Viki Miljković, koja je pre nekoliko dana proslavila rođendan i krsnu slavu Svetog Nikolu, otkrila je da je preležala koronavirus. O tome je govorila u emisiji Filipa Čukanovića na TV „Prva”. 

Viki Miljković - Koronavirus narušio je sklad u porodici, u kući imaju čak i deo za dezinfekciju

Najgori period je prošao, a popularna pevačica ističe da su tek nedavno izašli iz karantina. Pored nje, zaraženi su bili njen suprug Dragan Tašković Taške koji je imao početak upale pluća i sin trinaestogodišnji sin Andrej.

– Završili smo sa karantinom pre sedam-osam dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu samo dva sata, Andrej isto jedno dva sata, Taške je dva dana imao temperaturu i početak upale pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Čuvali smo se sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske – počela je priču Viki u pomenutoj emisiji.

Viki proslavila 46. rođendan: Poklon od Tašketa pred kojim je zanemela

Viki Miljković - Simptomi su bili blagi, ali je pevačica sve vreme plakala

Viki Miljković ističe da je teško podnela saznanje da je zaražena koronom, ali i da je njen sin veoma bio uplašen za njih...

– Teški su ti momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, počela sam da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome, i dete dolazi kod nas u sobu s maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, on stavi masku i sedne i gleda u nas tužno i pita: „Hoće li vam biti OK, ništa vam se neće desiti?” Ja sam počela da plačem – iskreno je ispričala Viki.

Viki Miljković neutešna: Čovek nikad nije spreman za smrt roditelja 

Komentari (0)

Loading