Celebrity News

Ispovest Kim Katral: Zašto sam odlučila da neću imati decu

Ispovest Kim Katral uzdrmala je sve one koji porodicu i decu stavljaju kao jedinu kartu ka uspehu.

Ispovest Kim Katral: Zašto sam odlučila da neću imati decu

Zavodnica iz popularne serije „Seks i grad” istakla je da je zbog svog snažnog temperamenta i svojeglavosti, odluku da nema decu morala da donese veoma brzo. Holivudska glumica koja se za Marka Levinsona udala kada je njena slava eksplodirala zbog pomenute serije, odluku da se ne ostvari kao majka donela je u 41. godini... 

Ispovest Kim Katral: Posao kao pasoš u budućnost

Tempo snimanja serija i drugih projekata bio je naporan, ali joj je odgovarao u potpunosti. S tim u vezi, kako i sama kaže, nije bilo načina na koji bi mogla da izvede da ima karijeru, bude supruga, majka i da radi po 19 sati dnevno. 

- To je bilo 1998. godine. Morala bih da postanem neka vrsta naučnog eksperimenta. Moj partner i ja bismo morali da imamo odnose tačno u određeno vreme. Jednostavno nije bilo načina na koji bih to mogla da izvede, a da ostanem emotivno i fizički zdrava, i da uz to još radim po 19 sati - rekla je 64-godišnja Kim Katral u nedavnom intervjuu i dodala: 

Sara Džesika Parker o odnosu s Kim Katral: Nikada joj nisam ništa uradila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

- Imala sam 41. godinu i shvatila sam da moram da donesem odluku. A ja obožavam da radim, i posao mi je bio pasoš u nezavisnost, slobodu i obrazovanje. Razmišljala sam o tome kad sam imala 40, kad su se pristigli scenariji prepolovili, jer više nisam bila mlada. Uloge kakve sam pre glumila išle su mlađim ženama. Takvo je bilo stanje u industriji i u velikoj meri još uvek jeste - otkrila je Kim Katral

Kao radoholičarka zbog sopstvenog zdravlja odlučila je da pronađe druge načine da bude roditelj. 

- Ipak, sjajna stvar je što žene danas ipak mogu da dobiju ulogu prikladnu svojim godinama jer ima sve više scenaristkinja. Kad se sve to uzme u obzir, dobiti ulogu u seriji kao što je „Seks i grad”, koja na početku nije bila, ali je kasnije postala vrlo feministička, pogotovu kad je u pitanju seksualnost i moj lik, bila je nešto posebno. Jednostavno sam pomislila da nisam sigurna mogu li to da izvedem, a čak i ako se držim svega što mi lekar preporučuje, moglo bi se dogoditi da ne uspem da održim trudnoću. Pošto mi se to već dogodilo, odlučila sam zbog sopstvenog zdravlja da pronađem neki drugi način da imam decu i budem roditelj - rekla je Kim Katral.

Da li se Kameron Dijaz snalazi u ulozi majke: Pod pritiskom sam!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Komentari (0)

Loading