Celebrity News

Sara Džesika Parker o svađi sa Kim Katral: Sve je izmišljeno

Sara Džesika Parker o svađi sa Kim Katral: Sve je izmišljeno

Glumica kaže da nikada nije govorila loše o koleginici, već je samo bila razočarana njenom odlukom da ne bude deo trećeg filma "Seks i grad".

Sara Džesika Parker još uvek priča o svađi sa Kim Katral, a u novom intervjuu otkrila je da su mediji čitavu priču previše naduvali.

U eksplozivnom intervjuu za magazin People, glumica kaže da nikada nije komentarisala intervju koji je Kim dala Pirsu Morganu, a u kome je ispričala da se Sara loše ophodila prema njoj.

- Rekla je mnogo stvari koje su me povredile - ispričala je Parkerova i dodala da nikada nije govorila loše o koleginici, već je samo bila razočarana njenom odlukom da ne bude deo trećeg filma Seks i grad.

Објава коју дели alyssa (@oh.courant) дана 13. Феб 2018. у 12:56 PST

- Imamo tu zajedničku avanturu i nijedno drugo snimanje neće biti dobro kao to. Povezali smo se sa publikom, sa gradom, sa ekipom sa snimanja i imamo te ludačke priče koje nas vežu. Ne želim da uništim divne uspomene - rekla je ona.

Govoreći o sukobu sa koleginicom, Sara je rekla:

- Nije bilo svađe, sve je potpuno izmišljeno, jer ja nikada nisam odgovorila na njen intervju. Niti ću, jer je ona imala potrebu da kaže šta je rekla i to je njeno pravo.

Објава коју дели Monita H Cheng (@monitahc) дана 1. Дец 2017. у 8:32 PST

Podsetimo, veliki skandal nastao je prošle nedelje, kada je Katralova javno isprozivala Parkerovu na Instagramu, nakon što joj je preminuo brat.

- Mama me je pitala kada će me već jednom licemer Sara Džesika Parker ostaviti na miru. To što me konsantno kontaktiraš jasan je pokazatelj koliko si bila i ostala okrutna - napisala je Kim i dodala:

- Pojasniću ti još jednom, ako ti već nije jasno. Nisi mi porodica. Nisi mi prijatelj. Prestani da iskorišćavaš moju tragediju kako bi pokazala ljudima da si dobra osoba.

Glumica je objavila i link do članka objavljenog u New York Post-u, a koji tvrdi da je Sara tokom snimanja serije Seks i grad maltretirala Kim i podmetala tračeve o njenom ponašanju, ne bi li od nje napravila zlikovca.