Celebrity News

Miloš Biković: Ne mogu da se borim protiv tuđih mana, borim se protiv svojih

Miloš Biković popularnost ne smatra merilom kvaliteta, iako je, prema pisanju ruskih medija, jedan od najplaćenijih glumaca u toj zemlji.

Miloš Biković: Ne mogu da se borim protiv tuđih mana, borim se protiv svojih

Miloš Biković bio je zaražen koronavirusom početkom decembra. Iako je imao lakše simptome i dalje oseća zamor.

- Osećam i dalje zamor, neobičan je virus. Ali nije ostavio neke veće posledice za sada - rekao je Biković.

Miloš Biković popularnost ne smatra merilom kvaliteta iako je izglasan za najpopularnijeg glumca u Rusiji, a evo kako je komentarisao to priznanje


- Meni to govori da je to neki kontakt koji sam ostvario sa ruskom publikom. Nije uvek popularnost merilo kvaliteta, ali govori o nekom kontaktu s publikom koji je u ovom slučaju očigledno uspešan i nadam se da ću uspeti da to iskoristim. Popularnost nije zanemarljiva, glumac treba da bude popularan, ali da to iskoristi da pošalje neku poruku, da je "prokrijumčari", da dok je gledaocu zabavno uz to pošalje i neku poruku - iskren je bio glumac u "Jutru" na Prvoj televiziji.

 

 

Glumac je zatim otkrio šta može najviše da ga iznervira.

- Iznervira me primitivizam, neprofesionalnost, bezobrazluk, laž, foliranje. Kako da se borim protiv tuđih mana, to ne može, ja se borim protiv svojih -  rekao je Miloš, a onda priznao da i on, baš kao i svi ljudi, ima mane.

- Kako nemam mane, samo ja ne dolazim na televiziju da pričam o svojim manama, za to postoji mesto, ali naravno da ih imam - odgovorio je u svom stilu i kroz smeh Biković.

Miloš Biković posebno ponosan: Počinje prikazivanje "Južnog vetra" i u Rusiji

 

 

Iako je već izgradio glumačko ime u Rusiji, rado se vraća u Srbiju jer voli da radi u svojoj zemlji.

- U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji, ja sam ponikao u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji. Inače, iz nekih drugih razloga, pa i finansijskih, nemam potrebe za tim, ja mogu da radim samo u Rusiji jer je veće tržište. Ali želim da radim i u Srbiji - objasnio je glumac.

Komentari (0)

Loading