Celebrity News

Sandra Niketić i Tadija Dragičević: U novoj godini dobićemo bebu

Sandra Niketić i Tadija Dragičević za naš magazin otvorili su vrata svog praznično dekorisanog doma i saopštili najlepše vesti – da će sinu Andreju za pet meseci podariti brata ili sestru..

Sandra Niketić i Tadija Dragičević: U novoj godini dobićemo bebu

Kada smo letos razgovarali s popularnim košarkašem Tadijom Dragićevićem (35) i njegovom suprugom Sandrom Niketić, koja je modna influenserka na „instagramu“, rekli su nam da priželjkuju da sinu Andreju podare brata ili sestru.

Sandra Niketić i Tadija Dragičević - Najlepši poklon u 2021. godini 

Nisu atraktivni supružnici dugo čekali da se njihovi snovi pretvore u javu. Lepa Beograđanka je u četvrtom mesecu trudnoće, i dok privodi ovu tmurnu godinu kraju, ima razloga da je se seća po najlepšoj vesti za njihovu porodicu.

Sandra i Tadija dočekali su ekipu našeg magazina u svom stanu na Senjaku, specijalno dekorisanom za novogodišnje i božićne praznike. 

Sandra, lepe vesti prosto ne mogu da se sakriju. Zračite u drugom stanju! U kom ste mesecu i kakva vam je trudnoća do sada bila? 

Kejt Midlton presrećna: Beba stiže u pravom trenutku!

- Da, prelepe vesti za sve nas! Sada sam u četvrtom mesecu trudnoće i nadam se da kreće malo lakši period. Za razliku od prve trudnoće, ovog puta su mi mučnine i nedostatak energije mnogo izraženiji.

Prelepa influenserka nimalo se nije ugojila, a za magazin „Story” otkrila je i kako se hrani i održava liniju, budući da sada „jede za dvoje”... 

- Pokušala sam da se pridržavam zdravog plana ishrane, međutim, do sada mi je bio sužen izbor namirnica koje mi ne izazivaju mučninu. Najviše sam jela sendviče i voće, jer mi je tako prijalo. Sada se već mnogo bolje osećam i počela sam raznovrsnije da se hranim. Moje telo inače brzo reaguje na zdravu ishranu i kada nisam trudna, nemam problem da skinem višak kilograma.

Tadija i Sandra Dragićević: Želimo još jedno dete

Foto: Boško Karanović

 

Sandra Niketić i Tadija Dragičević - Pol bebe još uvek nije poznat

Tadija, koliko ste bili srećni kada vam je supruga saopštila lepe vesti? Koliko su vaše porodice bile ushićene tim saznanjem? Da li znate kog pola će biti beba?

- Bio sam presrećan, naravno! I Sandrini roditelji i moji jedva su dočekali ovo. Sve je kako treba. Ne znamo još kog je pola bebica.

Koliko vaš sin Andrej sada ima godina i da li je svestan da će dobiti brata ili sestru? 

- Andrej ima dve i po godine, kada se bebica rodi, biće tačno tri godine razlike. Mi mu dosta pričamo o prinovi, ali mislim da će tek shvatiti da beba stiže kada stomak poraste malo više (smeh).

Ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina „Story” koji je u prodaji do 29. decembra!

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading