Celebrity News

Đanluka Vaki pokazao ćerku: Upoznajte Blu Jerusalemu

Đanluka Vaki pokazao ćerku neobičnog imena, Blu Jerusalema, za špansko izdanje magazina „Hello!“ i otkrio da se devojčica rodila s bolešću s kojom se rodi jedna od sedamsto beba na svetu.

Đanluka Vaki pokazao ćerku:  Upoznajte Blu Jerusalemu

Ekscentrični milioner, koji je pažnju na sebe privukao luksuznim načinom života, i njegova gotovo dve decenije mlađa verenica, pre dva meseca su dobili ćerku.

Đanluka Vaki predstavio je ćerku Blu Jarusalemu za špansko izdanje magazina „Hello!“ i otkrio da se devojčica rodila s bolešću s kojom su se on i Šeron hrabro suočili od prvog dana.

U svojoj objavi na „Instagramu“ predstavio je naslednicu i otkrio deo svoje ispovesti.

Đanluka Vaki pokazao ćerku - upoznajte Blu Jerusalemu

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

‒ Sa puno ljubavi želimo da podelimo priču o rođenju naše Blu Jerusaleme. Presrećni smo što je konačno upoznajete. Blu je rođena sa procepom nepca, a naša srca bila su od prvog dana uz nju i ostale porodice, koje su se suočile s ovim problemom. Reč je o stanju sa kojim se rađa jedna od sedamsto beba u svetu ‒ napisao je brižni otac. ‒ Blagosloveni smo što iza sebe imamo sjajan medicinski tim koji će našoj ćerki pružiti adekvatnu negu i operaciju, koja će joj omogućiti da živi potpuno normalno. Ipak, mnoge porodice nisu te sreće, pa smo rešili da ovim putem proširimo svest ljudi i podržimo fondacije koje pomažu ljudima suočenim sa istim problemom. S ljubavlju, Šeron i Đanluka.

Postao predmet šale: Đanluka Vaki zbog dugova u problemima

 

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

 

 

Komentari (0)

Loading