Celebrity News

Postao predmet šale: Đanluka Vaki zbog dugova u problemima

Postao predmet šale: Đanluka Vaki zbog dugova u problemima

Đanluka Vaki obožava tetovaže, zavistan je od teretane, a život mu se svodi na žurke i poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim avionima i skupim automobilima. Sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju italijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.
Iako on na svojim videima i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke stvari, poput činjenice da su mu zaplenjene jahta i nekoliko nekretnina, pišu italijanski mediji.

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasledniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug, usledili su nemilosrdni komentari na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Vaki u životu nije radio ni dana pa je na Fejsbuku napravljena stranica "Nađimo Đanluku Vaki posao", koja je izazvala veliki interes.

Korisnici Tvitera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića.

Većinu fotografija prati hašteg #enjoy, prema naslovu Vakijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi da radi u porodičnoj kompaniji.

Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udeo u golf igralištu u Bolonji.

- To je samo mali dug - izjavio je Vaki ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je sakupio pet eura pa je izgleda pred njim dug put da spasi svoju imovinu.