Celebrity News

Severina dobila najlepši poklon za Božić: Aleksandar mi je sinoć ovo šapnuo

Severina dobila najlepši poklon za Božić. Ove godine je za nju ovaj veliki praznik posebno magičan. Provodi ga uz sina Aleksandra, a pevačica je posebno ponosna zbog jedne rečenice koju joj je naslednik izgovorio pred spavanje.

Severina dobila najlepši poklon za Božić: Aleksandar mi je sinoć ovo šapnuo

Severina je prelepim fotografijama svojim obožavaocima čestitala Božić i tom prilikom je otkrila da će praznike provesti uz svog sina Aleksandra.

Severina dobila najlepši poklon za Božić

–  Sinoć, kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' Sretan Božić svima – napisala je ponosna Severina, kojoj su obožavaoci poručili da su joj sinovljeve reči najlepši poklon za Božić.

 

 

 

Severina dobila najlepši poklon za Božić, a svet joj se srušio krajem 2019. godine

Za Severinu Kojić 2012. godina ostaće zauvek zabeležena u životnom kalendaru kao godina najveće životne radosti. Tada joj se ostvario najveći san – postala je majka dečaku Aleksandru, koji je odmah postao sav njen svet. 

Međutim, naredne godine su donele razvod od Milana Popovića sa kojim je i dobila sina Aleksandra. Godinama su se borili za starateljstvo, a najveći udarac za hrvatsku pevačicu usledio je kada joj je krajem  2019.godine oduzeto starateljstvo nad sinom.

Dete je nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda i ona tu odluku suda poštuje.

Zašto je Severini sud oduzeo starateljstvo nad sinom?

 

 

Inače, u poslednje vreme se mnogo piše o Severinom razvodu od Igora Kojića. Međutim, ni Severina ni Igor nisu ni potvridili ni dematovali glasine o razvodu.

Komentari (1)

Loading
Mia

06:33 28.12.2020

Najbolja mama na svetu je 24 h uz svoje dete, i ne skida se na Tv!