Celebrity News

Božićna čestitka Kristijana Ronalda je pravi hit, pogledajte zašto (foto)

Božićna čestitka Kristijana Ronalda je topla i porodična. Na fotografiji je fudbalski as s izabranicom i naslednicima, ali je izvala pravu buru na društvenim mrežama zbog jedne stvari.

Božićna čestitka Kristijana Ronalda je pravi hit, pogledajte zašto (foto)

Kristijano Ronaldo pored svih ogromnih uspeha koje je postigao u svojoj karijeri, stalno ističe da je porodica njegov najveći ponos.

Otac je četvoro dece: troje sa surogat majkama - devetogodišnji Kristijano Junior i blizanci Mateo i Eva, rođeni u junu 2018. godine; i jednog deteta koje je 2017. godine rodila njegova izabranica Heorhina Rodirgez -  ćerka Alane Marine.

Heorhina je prihvatila svu decu svog partnera i u porodičnoj sreći uživaju zajedno. Za praznike su svi na okupu i to u veoma veseloj atmosferi.

Božićna čestitka Kristijana Ronalda je topla i porodična

 


– Želimo vam srećan Božić. Pun ljubavi, zdravlja i sreće – poručio je Ronaldo uz veselu porodičnu fotografiju.  Mnogi obožavaoci su oduševljeno čestitali praznike srećnoj porodici, a posebnu pažnju privuklo je ono što je napisala Heorhinina sestra, Ivana. Nju je zanimalo zašto je ljuta njena preslatka sestričina Alana.

"Tata se smeje, a Alana se ljuti. Šta se tačno događalo u ovom trenutku? Srećan Božić, volim vas" poručila je Ivana sestri.

Bogati Rus razotkrio Ronaldovu enigmu: Ovo je tajna fudbalskog asa

Mnoge je oduševilo što Ronadlo slavi praznike baš kao i sav normalan svet, u krugu porodice.

 

Komentari (0)

Loading