Celebrity News

Slavica Ćukteraš: Brak nikad više, taj ispit nisam položila

Slavica Ćukteraš brak sa Vladom Avramovim okončala je u tišini. Iako je brak pevačice i fudbalera delovao kao jedan od skladnijih na estradi, par nije uspeo da ostane zajedno, pa su se 2019. godine rastali.

Slavica Ćukteraš:  Brak nikad više, taj ispit nisam položila

Slavica Ćukteraš se povukla sa scene dok je još bila u braku sa fudbalerom, odnosno, nakon što je postala majka.


- Povukla sam se, dosta mi je bilo svega.Moj porodičan život je zahtevao da ne budem ovde, nego da budem tamo - rekla je Slavica, a na pitanje o trenutnom emotivnom statusu, kratko je odgovorila da je "komplikovan".

Krah petogodišnjeg braka iz kog ima ćerkicu Viktoriju usledio je zbog česte razdvojenosti, a Slavica ističe da o drugom braku ne razmišlja.

 

- Brak ne više, taj ispit sam pala, a dete, sad sam nešto i matora za dete - iskrena je bila pevačica.

Slavica Ćukteraš govorila je i na temu anksioznosti sa kojom se borila

– Verujte mi da je 60 odsto pitanja koja preskačem vezano za anksioznost. Nekom drugom prilikom ćemo pričati više o tome… Ali evo, načećemo tu temu. Mislim da sam sve rekla, kako čovek da se izbori sa tim, kome da se obrati… Rekla sam, pobedi se to, ali kad je prvi put, misliš da ćeš da umreš i da je to kraj sveta… Spasa ima! Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspla da pobedim anksioznost, možete i vi –  rekla je Slavica na svom" Instagram" profilu a potom se prisetila i samog početka karijere.

Pevačica Slavica Ćukteraš za "STORY": Vreme straha i suza!

 

 

- Ovo je jako zanimljivo! Maštala sam još kao dete da budem poznata, da se bavim muzikom, da pevam… Tako da, kada sam postala ovo što jesam, ostvarila sam sve svoje snove. Da snimam pesme, da budem na TV-u, da budem javna ličnost, ali drugačije je to izgledalo u mojoj glavi. Ipak, osećala sam se super - rekla je pevačica.

 

Komentari (0)

Loading