Celebrity News

Pevačica Slavica Ćukteraš za "STORY": Vreme straha i suza!

Pevačica Slavica Ćukteraš za "STORY": Vreme straha i suza!

story

U prvom intervjuu nakon što je preležala koronavirus, Slavica Ćukteraš otkriva kako se nosila s bolešću. Da li je strahovala u kom smeru će se infekcija razviti i na koji način se trudila da pomogne svom organizmu, objasnila je u svojoj ispovesti...

Svega par dana nakon održanog nastupa u Valjevu pevačica Slavica Ćukteraš (35) osetila je tegobe koje su ukazivale na to da je pozitivna na koronavirus. Istog momenta zaputila se na Institut "Torlak", gde joj je nakon detaljnih analiza saopšteno da su njene sumnje bile opravdane.

Usledili su šok, neverica i suze, najviše zbog karantina koji joj je predstojao, ali i razdvojenosti od troipogodišnje ćerke Viktorije, koju je po dobijanju dijagnoze odmah odvela kod bivšeg supruga, golmana Vladimira Avramova (41).

Tokom 20 dana izolacije pevačica je sa svojom mezimicom komunikaciju održavala putem video-poziva, a kako bi zdravstvene tegobe i samoću lakše podnela, društvo su joj pravile koleginica Milica Todorović i njena majka Jasmina, takođe pozitivne na Covid -19.

NE PROPUSTITE: Slavica Ćukteraš se razvela – Priznanje šokiralo javnost

 

Koji su vas simptomi naveli da pomislite da imate koronavirus?

- Osećala sam bol u mišićima i jaku glavobolju. Trajala je ceo dan, a uveče sam dobila temperaturu. To je bio znak da nešto nije u redu. Nakon testa na Institutu "Torlak", koji je pokazao da sam inficirana, javila sam se u kovid bolnicu Bežanijska kosa.

- Tamo su mi uradili dodatne analize, snimili oba plućna krila i uradili kompletnu krvnu sliku. Na svu sreću, nisam imala upalu. Poslali su me na kućno lečenje uz obaveznu samoizolaciju od 14 dana.

- Lekari su mi prepisali antibiotike, koji su na svu sreću sprečili dalje širenje virusa i upalu pluća. Pila sam i velike količine vitamina. Međutim, kako mi to u prvom periodu nije bilo dovoljno, gotovo svaki dan, u kućnim uslovima primala sam i infuziju.

Kakva je bila njena prva reakcija na saznanje da je inficirana virusom od kojeg strahuje ceo svet pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 11. avgusta! 

Komentari (0)

Loading