Celebrity News

Nikolina Pišek u strahu: Ova godina nas je dobro sravnila

Nikolina Pišek je u strahu nakon zemljotresa koji je rano jutros pogodio Hrvatsku. Potresi su se dogodili u martu, što je kod voditeljke izazvalo posebnu vrstu stresa.

Nikolina Pišek u strahu: Ova godina nas je dobro sravnila

Zemljotres je pogodio Hrvatsku rano jutros, a voditeljka Nikolina Pišek ne skriva koliko je zabrinuta jer su se potresi dogodili i u martu, kada je oštećeno više zgrada, katedarala u centru grada i teže povređeno jedno dete.

- Vrlo je neobično da se sve dogodilo gotovo pod istim okolnostima kao i prošli put u martu. Jutro, 6:30h, karantin, susnežica i temperatura oko nule. Stresno je, kod mene to obično dolazi s malim zakašnjenjem… tako da tek sada počinjem da osećam strah - rekla je Nikolina za portal "24sedam" i otkrila i kako izgleda život u Zagrebu posle prirodne nepogode koja ih je zadesila.

Nikolina Pišek u strahu, nada se da neće biti više potresa

 

 

- Nadam se da je to to, da većih i nakndanih potresa neće biti, život se kod nas nastavio uobičajeno i primećujem da su ljudi ćutke prešli preko svega što se dogodilo jutros. Niko previše ne drami, ova godina nas je dobro sravnila. Uglavnom sve do 5,2 stepena Rihterovih ćemo podneti, samo da ne bude više od toga - kaže voditeljka i dodaje:

- Iskreno kako se sve treslo, očekivala sam mnogo goru situaciju - završava Nikolina.

Komentari (0)

Loading