Celebrity News

Tuga i sreća Tanje Savić: Prelepi moj dečače, uskoro ćemo biti zajedno

Tuga i sreća Tanje Savić u jednom danu. Pevačica nije mogla da sakrije sreću i ponos, ali i tugu što nije uz svog sina na dan njegovog desetog rođendana.

Tuga i sreća Tanje Savić: Prelepi moj dečače, uskoro ćemo biti zajedno

U životu svake majke rođendan deteta je pravi praznik.  Zato je fizička odvojenost u tom danu posebno teška. Tanja Savić već mesecima živi razdvojena od sinova Maksima i Đorđa.

Dok se, s još uvek zakonitim, suprugom Dušanom bori za starateljstvo nad decom, 10. rođendan starijeg naslednika proslavila je tužna jer nije uz njega. Zato mu se emotivnom porukom obratila preko "Instagrama".

Instagram/Tanja Savić

 

 

– Srećan rođendan mom prelepom dečaku. Ovo je prvi dvocifreni broj. Voli te mama do neba. Uskoro smo zajednooo – napisala je Tanja, čije srce žarko želi da ugleda svoje ljubavi najveće. A kako je juče pevačica otkrila, dan susreta je sve bliži.

Tanja Savić tužila supruga Dušana

Pevačica prolazi kroz teško životno poglavlje, pa je rešila da se za sinove bori preko suda

Ata Images

 

 

– Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. Sve to mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi. Jer ja živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za “IDJ”.

Komentari (0)

Loading