Celebrity News

Specijalno iznenađenje suprugu za rođendan: O torti Dragane Mirković će se dugo pričati (foto)

Specijalno iznenađenje suprugu za rođendan Dragana Mirković priredila je i ove godine. Ipak, čini se da se ovoga puta posebno potrudila.

Specijalno iznenađenje suprugu za rođendan: O torti Dragane Mirković će se dugo pričati (foto)

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić od 28. septembra 2000. godine, kada su se venčali, žive život iz sna. U  srednjovekovnom dvorcu Ebenfurt nadomak Beča žive sa decom Markom i Manuelom.

Dragana često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života - druženje s holivudskim zvezdama, luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima, ali i važne porodične momente.

 

 

Rođendan njenog voljenog supruga Tonija je za nju velika radost, pa se tako i potrudila da mu pripremi posebnu tortu, koja ga najbolje opisuje.

Dragana Mirković/Instagram

 

 

Naime, ona je na storiju podelila fotografiju torte koju mu je poklonila, a uz to kratko napisala: "Srećan ti rođendan, ljubavi". Inače, torta za Tonja ukrašena je veoma specifično

Dragana Mirković i Toni Bjelić - ljubav koju ništa ne može da uzdrma

Njihova višedecenijska ljubav izgrađena je na čvrstim temeljima, uzajamnom poštovanju i poverenju. Kako je Dragana jednom prilikom otkrila, u njihovom odnosu nema mesta ljubomori.

– Ma kakva ljubomora, nema mesta za to kod ni mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru, rekla je jednom prilikom Dragana za domaće medije i istakla da ima beskrajno poverenje u svog supruga.

 

 

– Kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući. Takva okupljanja umeju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se.

Komentari (0)

Loading