Celebrity News

Biljana iskreno o onome što je dugo krila: Desila mi se najtužnija stvar

Biljana Tipsarević - Gubitak bliskog člana porodice teško je podnela i to samo nekoliko nedelja pred porođaj...

Biljana iskreno o onome što je dugo krila: Desila mi se najtužnija stvar

Poznata dizajnerka Biljana Tipsarević na kraju 2020. otkrila je detalj koji je dugo krila od javnosti. Gubitak s kojim se susrela neposredno pred porođaj za nju je bio veoma bolan, ali je zbog sina Noe koji je na svet stigao u maju, uspela sve da prebrodi. 

Posao, kako kaže, nije trpeo za vreme pandemije, pa za nju nije bilo predaha ni vremena da misli o lošim stvarima. 

Volim svoj posao, moda i ova profesija su takve da nema stajanja. Ne možete ni u jednom trenutku da napravite pauzu, nemate tu privilegiju. Privilegije imate u nekim drugim segmentima kada je u  pitanju to privatno preduzetništvo, ali nema predaha, nema stajanja – rekla je Biljana za „Premijeru”.

Biljana i Janko Tipsarević: Bezrezervna podrška tajna uspešnog braka

Poznata dizajnerka otkrila je da je trudnoću početkom korone dobro podnela, ali da su je druge stvari remetile...

Bilo je proleće, nismo ni bili toliko svesni i nismo znali da će toliko dugo trajati. Imam dete koje ide u školu, to je bila još jedna novina za mene, da moje dete osam sati u školi nosi masku, da ne sme da pruži ruku kad se upoznaje – kazala je Biljana.

Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

Biljana Tipsarević - Gubitak bliskog člana porodice 

Supruga Janka Tipsarevića progovorila je o bolu koji je dugo krila. Naime, samo nekoliko nedelja pred porođaj kreatorka izgubila je voljenog deku. 

Desila mi se jedna od najlepših stvari u životu, dobila sam sina, s druge strane, desila mi se jedna od najtužnijih stvari u životu, preminuo mi je deda, par meseci pre nego što će se Noa roditi – priznala je Biljana, a zatim otkrila da mali Noa ima dva imena...

Janko i Biljana Tipsarević - Ljubav koja dugo traje

– Noa ima dva imena. Janko i Emili su navijali da se zove Noa, a ja sam želela da se zove Leo, i nikako nismo mogli da se dogovorimo. Onda sam ja u porodilištu, da niko ne zna, napisala Noa Leo Tipsarević i dala Janku da potpiše, on nije ni gledao i samo je potpisao. Ali prepustila sam Emili da odluči kako će se njen brat zvati, ona ga toliko voli, toliko je želela brata. Divim se devojkama i ženama koje mesec dana posle porođaja izgledaju kao da se nisu porodile, ja nisam taj slučaj. Neispavana sam, dete mi je bolesno, prehlađeno, imam mnogo nedoumica u glavi, ne treba da imamo taj pritisak da treba što pre da izgledamo kao ranije. Ne kažem da treba žena da se zapusti – zaključila je kreatorka Biljana Tipsarević koja bez obzira na sve, uvek izgleda doterano i sveže.

Komentari (0)

Loading