Celebrity News

Ana Sević presrećna: 2020. godina mi je donela najveći poklon

Iako je mnogima godina iza nas bila izrazito teška, Ani Sević je donela najlepši poklon - ćerku Senu, koja je njihov dom ispunila radošću.

Ana Sević presrećna: 2020. godina mi je donela najveći poklon

Ana Sević je 11. decembra na svet donela ćerkicu Senu, koja je njenoj porodici donela veliku radost.

- Ova godina mi je donela najveći poklon - još jednu devojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više dece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru - rekla je pevačica i otkrila da je Lorena odabrala ime za mlađu sestru.

 

 

- Ona je čak sestri dala ime Sena. A Danijel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu. Lorena, Sena, Danijel i ja ćemo biti sami za Novu godinu i za Božić, ali moramo tako zbog korone. Mnogo ljudi je izgubilo život zbog tog virusa. Na svu sreću, ja nisam imala koronu, a Danijel ju je preležao sa blagim simptomima -rekla je Ana iza "Informer"

story

 

 

Otac Aninog bivšeg supruga Darka Lazića je preminuo, međutim, Lorena još uvek ne zna da je ostala bez deke.

- Nisam išla na sahranu Darkovog oca jer sam se tek porodila. Ćerka još uvek ne zna da joj je deka umro. To će joj saopštiti Darko kad je bude video. Dete maksimalno treba zaštititi od svega lošeg, tako sam je i ja štitila kad je Darko imao udes. Zamolila sam i njega da ima isti pristup vaspitanju - dodala je Sevićeva.

Komentari (0)

Loading