Celebrity News

Zorannah u vezi s fudbalerom? Novi dečko objavio sliku iz njenog stana!

Novi dečko poznate blogerke više nije tajna, a evo kome je poznata srpska blogerka poklonila svoje srce...

Zorannah u vezi s fudbalerom? Novi dečko objavio sliku iz njenog stana!

Jedna od najpoznatijih srpskih blogerki već skoro godinu dana uživa u vezi s reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim, koji trenutno igra za jedan mađarski klub, pišu domaći mediji...

Novi dečko poznate blogerke - Njihova ljubav više nije tajna

Nova godina za Zoranu počela je u velikom. Iako se spekuliše da su ona i Boban u vezi od februara prošle godine, zgodna blogerka je staru godinu ispratila u punom sjaju. Osim što su hiruški zahvati koje je imala pred kraj 2020. bili i više nego uspešni, Zorana je rešila da otkrije i detalj svoje intime. Naime, kako navodi „Kurir” srpska blogerka više puta bila je u Budimpešti, a zbog teške epidemiološke situacije putovala je kako je to bilo dozvoljeno. Kako se navodi, razlog njenih odlazaka u Mađarsku bio je Boban.

- Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari - rekla je Zorannah svojevremeno na svojoj „Instagram” priči...

Blogerka Zorana operisana: Slike iz bolnice pre i posle intervencije

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Novi dečko poznate blogerke - Vezu potvrdila i Zoranina prijateljica 

Ovo je, kako se dalje navodi, potvrdila i Zoranina koleginica blogerka, koja je zamolila da joj se ne pominje ime.

- Informacija je tačna, oni su zajedno još od kada je počela ova situacija s koronom. Išla je više puta na nekoliko dana kod njega u Mađarsku. U našem društvu to nije krila, pokazivala je slike i meni i mojim prijateljima, baš nedavno, kad smo snimali zajedno neke vlogmase za naše Jutjub kanale. Baš je srećna i to ne krije, ali zbog medija o tome ne želi da govori javno - otkrila je blogerkina prijateljica za pomenuti medij.

Zorana Jovanović Zorannah: Nikad ne bih mogla da budem samohrana majka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Novi dečko poznate blogerke objavio sliku iz njenog stana 


Sasvim je sigurno da su odlučili da se više ne kriju. Poznati reprezentativac juče je na svom „Instagram” malogu objavio fotografiju iz Zoraninog stana. Osim toga što u naručju drži blogerkinom psa, Bonah je u opisu fotografije napisao „prava ljubav”.

Šta vi mislite, da li je Zorana Jovanovičć konačno pronašla pravu ljubav ili je ovo još jedna prolazna faza u životu uspešne blogerke? 

Srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponovo na meti osude zbog stava o muško-ženskim odnosima

Screenshot Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading