Celebrity News

Veliki gubitak Rade Manojlović: Bila nam je oslonac i zamena za mamu

Veliki gubitak Rade Manojlović uzdrmao je njenu porodicu i obeležio je godinu koja ostaje iza nas. Zbog toga se pevačica i povukla iz medija, a tek sada je otkrila kakva tuga je zadesila njenu porodicu

Veliki gubitak Rade Manojlović: Bila nam je oslonac i zamena za mamu

Ata Images

Rada Manojlović već neko vreme nije dostupna za medije. Iako zbog korone nije nastupala, razlog njenog odsustvovanja je mnogo tužniji.

Naime, pevačica je ostala bez životnog oslonca - bake, koja je o njoj i sestri brinula od kada im je majka preminula 

Veliki gubitak Rade Manojlović uzdrmao je njenu porodicu i obeležio je godinu koja ostaje iza nas

– Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, da je sreće pa da 2020. godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana, baka po majci. Sestra i ja smo za nju bile enormno vezane i ona je bila najvaznija ženska figura u nasem životu, posle mamine smrti. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina. Tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle. Kao što vidite i po meni i po mom učešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno. A kamoli neki novinski članci i komentari raznih ličnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega – izjavila je Rada za “Kurir” i dodala da je ipak optimista po pitanju odvijanja buduće situacije sa koronom.

Pročitajte: Rada Manojlović: U 2020. više sam vremena provela na groblju nego bilo gde drugo

Ata Images

 

 

– Ipak, kao što rekoh, život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede. Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu. Želim svima da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole i sebe i svoje bližnje. Da se ohrabruju, da ne padaju pod uticaj loših vesti. Da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im žele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh.

 

Jer, na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće. Istina je da nas život stavlja u razne situacije, ali mi biramo način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može ti niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje – zaključila je pevačica Rada Manojlović.

Komentari (0)

Loading