Celebrity News

Anđela Jovanović u vezi sa srpskim sportistom: Ljubav se spontano dogodila

Anđela Jovanović u vezi je sa srpskim sportistom, a zajedno su proveli i prve dane nove godine. Mlada glumica nije propustila priliku da svog izabranika upozna s roditeljima, ocem Gagijem Jovanovićem i majkom Brankom Pujić.

Anđela Jovanović u vezi sa srpskim sportistom: Ljubav se spontano dogodila

 Anđela Jovanović u emotivnoj vezi je s atletičarem Mihailom Dudašem. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav se dogodila sasvim spontano. Glumica je svog izabranika upoznala s roditeljima.

 

Naime, glumica i sportista dočekali su zajedno prve dane nove godine, a nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu, gde uživaju u zimskim čarolijama.

 

 


 Anđela Jovanović i Mihailo Dudaš nerazdvojni, zajedno uživaju u skijanju


- Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnostima i razgovorima, da imaju ista interesovanja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja. S obzirom na to da Mihail nema veliki broj sportskih obaveza, te isto tako ni Anđela nema snimanja i proba za vreme praznika, spakovali su kofere i zaputili se prvo na Zlatibor. Tamo ih je ugostio Gagi Jovanović u svojoj vikendici, gde provodi najveći deo vremena kada nije u Beogradu. Zajedno s njima bila je i Branka Pujić, koja je upoznala novog dečka svoje mezimice - otkriva izvor blizak glumici za "Blic".

Pročitajte: Anđela Jovanović - Tata je stroži kritičar, ali i mama ima odlične savete

 

 

Nakon što su uživali u prirodnim lepotama planine Zlatibor, zaputili su se na Jahorinu, gde planiraju da skijaju zajedno:

- Oboje obožavaju skijanje, te su zato došli doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa svojim poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi.

 

 

Anđela je i potvrdila ove navode, ali nije želela da detaljnije priča o svojoj vezi

- Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže - potvrdila je glumica.

 

Komentari (0)

Loading