Celebrity News

Nova ljubav Dajane Paunović: Nisam izgubila veru u brak

Tri godine nakon razvoda voditeljka jutarnjeg programa TV Pink sreću je pronašla pokraj drugog muškarca za kojeg tvrdi da ju je osvojio hrabrošću i čvrstim karakterom i time što je podržava u profesionalnom napretku. Nova ljubav Dajane Paunović vratila joj je osmeh na lice i želju za boljim sutra...

Nova ljubav Dajane Paunović: Nisam izgubila veru u brak

Nakon što se prošle godine našla u ulozi moderatora međunarodne konferencije “Žene lideri i rodna ravnopravnost” voditeljka jutarnjeg programa Dajana Paunović (32) shvatila je da tom tematikom želi ubuduće intenzivnije da se bavi.

S nadom da će uspeti da dopre do većeg broja žena, pomogne im da prebrode nesigurnost i steknu samostalnost, postala je članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda, a budući da pripada redu onih koje su bez izgovora i straha veliki deo snova samostalno ostvarile, veruje da će u toj nameri i uspeti. 

Dajana Paunović: Bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život

Foto: Boško Karanović

 

Nova ljubav Dajane Paunović - Sve je još uvek tajna

Na putu, na kom je čekaju novi profesionalni izazovi, Dajana veliku podršku ima od roditelja, sina Dušana (8) i emotivnog partnera, čiji identitet nije želela da nam otkriva, ali nam je priznala da je ludo u njega zaljubljena. Čime ju je novi izabranik osvojio, planira li da s njim stane na „ludi kamen“, na koji način vaspitava sina i kako se snašla u novoj ulozi, otkriva ekskluzivno za „Story“.

Vrlo strastveno govorite na temu rodne ravnopravnosti, da li ste se ikada i lično susreli s nekim vidom segregacije?

- Moguće da je bilo pokušaja, ali su ih moj temperament i samopouzdanje bacili u senku. Proteklih godina smo kao društvo dosta u tom pogledu napredovali, te nam sad gotovo polovinu Vlade čine žene. Ima tu još dosta da se radi, ali smo na dobrom putu. Budući da su pripadnice lepšeg pola u sferi visoke politike dobile adekvatan položaj, imamo zadatak da to isto postignemo na nižim nivoima. Kroz afirmativne projekte, izmene zakonske regulative i prisustvo u javnosti mislim da možemo mnogo toga da uradimo na rešavanju dubinskih problema, čime ćemo osnažiti društvo. 

Dajana Paunović u nikad IZAZOVNIJEM IZDANJU! Svima se pogled zaustavio na njenim nogama! (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

Nova ljubav Dajane Paunović kao udar groma iz vedra neba

Često se može videti kako žene iz ljubavi prema muškarcu svesno pristaju na inferioran položaj. Kako možemo da utičemo na ljubav?

- Govoriću iz ličnog iskustva. Dok sam bila udata, nisam radila. Suprug je beležio profesionalne uspehe i donosio prihod, što mi je pružalo materijalnu sigurnost. Međutim, danas, kada zarađujem, osećam se lepše. Raspolažem sama svojim vremenom i novcem, zbog čega imam potrebu za napretkom. Istina je da novac i uspeh ne mogu kupiti sreću, ali nesreću čine mnogo ugodnijom. Zato sam za osnaživanje žena. Želim da, osim materijalno, postanu bogate znanjem, duhovno, psihološki...

Čime vas je osvojio vaš novi partner? 

- Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života. 

Ceo intervju i još pikantnih detalja iz života Dajane Paunović pročitajte u najnovijem prazničnom dvobroju magazina "STORY"!

 

story

 

Komentari (0)

Loading