Celebrity News

Dajana Paunović: Bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život

O bivšem sve najbolje

Dajana Paunović: Bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život

Iako je razvod traumatično iskustvo iz kog bivši supružnici retko izađu kao prijatelji, Dajana Paunović i Žika Jakšić neguju korektan odnos. Na brak dug sedam godina jesu stavili tačku, ali su ostali prijatelji, pre svega, zbog osmogodišnjeg sina Dušana

- Nisam samohrana majka. O Dušanu se brine i njegov otac. Svaki dan se čujemo. Zajednički učestvujemo u Dušanovom odrastanju. Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali roditelji smo istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo - rekla  je voditeljka i dodala:

Pročitajte: Žika Jakšić- Nisam sposoban za život udvoje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

- Mi smo više od prijatelja. Mi se čujemo non-stop. Ne daj Bože da meni nešto zatreba ili da me neko povredi. I ja sam tu za njega u svakom momentu. Svakako smo u fenomenalnim odnosima i to će tako ostati zauvek - bila je iskrena voditeljka u razgovoru za "Blic Super TV"

Od razvoda emotivnog partnera nije predstavljala javnosti, ali sada je otkrila da je emotivno ispunjena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

- Postoji neko ko zavređuje moju pažnju. Srećna sam i ispunjena u svakom segmentu života, ali smatram da to javnost ne treba da interesuje. Ja jesam javna ličnost, spremna sam na kritiku i pohvalu. Znam da ne mogu svakome da se dopadnem, niti to želim. Ali neću da otkijem ko je osoba, nije važno -  rekla je Dajana.

Komentari (0)

Loading