Celebrity News

Sofija i Luka poštuju srpsku tradiciju, ovako se slavi Božić u Madridu

Sofija i Luka Jović poštuju srpsku tradiciju, pa će u skladu s njom obaviti i dugoočekivano venčanje. Osim što željno iščekuju venčanje, Sofija je otkrila i kako se u njihovom domu u Madridu slave božićni praznici...

Sofija i Luka poštuju srpsku tradiciju, ovako se slavi Božić u Madridu

Poznati par trenutno uživa u Španiji, a sa dolaskom najradosnijih praznika, u njihovom domu sve je spremno za radost i veselje. Iako su planove za venčanje odložili zbog koronavirusa, manekenka ističe da se u njihovoj kući svi običaju proslavljaju po redu, pa je ovim putem otkrila i da oboje priželjkuju da crkveno venčanje organizuju u Srbiji. 

Tačan datum svadbene ceremonije još uvek nisu odredili. I pored velike želje, na prvom mestu im je ipak zdravlje, pa će svečani čin održati kada epidemiološka situacija bude dozvoljavala... 

- Još nemamo tačan datum venčanja jer, nažalost, trenutno ništa ne zavisi od nas. Zdravlje nam je uvek na prvom mestu, tako da ćemo se venčati kada epidemiološka situacija to dozvoli. Najvažnije nam je da taj dan proslavimo sa dragim ljudima, a da li će to biti intimno venčanje ili veliko slavlje, manje je važno. Sve su to detalji koje ćemo razraditi u hodu - kaže Sofija za "Informer" i dodaje:

- Luka i ja smo jako vezani za Srbiju, i iako imamo puno prijatelja širom sveta, voleli bismo da se venčanje u crkvi održi kod nas. Kumovi će biti naši najbolji prijatelji iz detinjstva.

Prostrano imanje Sofije i Luke: Ovde će Aleksej načiniti svoje prve korake (VIDE0)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Badnji dan i Božić Sofija i Luka proslaviće u Madridu

Sofija i Luka najviše vremena provode u svom domu u Španiji. Kako će provesti božićne praznike, Sofija je otkrila u nastavku...

- Trudimo se da svaki važniji praznik provedemo zajedno. To naravno nije uvek moguće zbog naših obaveza, ali nađemo način da to nadoknadimo i da odvojimo vreme samo za porodicu. Za Badnje veče obično idemo u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u Madridu. Tu dočekamo Božić, koji onda proslavljamo kod kuće u krugu najbližih - priča manekenka.

Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija i Luka uživaju u praznicima i poštuju tradiciju

Sofija je veliki ljubitelj srpske tradicije, pa tako i za Badnji dan i Božić neodstupa od paljenja badnjaka. U domu u Madridu je veselo, razdragano baš kao što to i običaju nalažu...

- I u Madridu se potrudimo da pronađemo badnjak. Tradicija je tradicija i zato mi nije teško da se potrudim oko nečega što mi je važno. Želim da i Aleksej od ranog detinjstva bude upoznat sa našim običajima - rekla je Sofija za pomenuti list, a potom priznala da se u kuhinji ipak ne snalazi tako dobro:

- Obožavam naše specijalitete! Nažalost, nisam naučila da pravim ništa od njih. Žene u mojoj porodici jako lepo kuvaju, pa sam navikla da mi one spremaju. Najzanimljivije mi je kada vrtimo pogaču i tražimo novčić. Videćemo još ko će ga izvući ove godine - istakla je Sofija koja se trudi da sve običaje za Badnji dani Božić održi u svom porodičnom domu.

Sofija Milošević pokazala deo luksuzne vile, sve pršti od glamura (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Komentari (0)

Loading