Celebrity News

Ceca na Božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save: Brojni poznati se pričestili u ponoć

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji svake godine se pričesti. Poznata pevačica je veliki vernik i poznato je da poštuje tradiciju i sve hrišćanske običaje. Ta uverenja je prenela i na svoju decu, Anastasiju i Veljka.

Ceca na Božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save: Brojni poznati se pričestili u ponoć

Božićna liturgija u hramovima širom zemlje okuplja vernike koji dočekuju najradosniji hrišćanski praznik. U Hramu Svetog Save ovoga puta, prvi put nakon više godina, održana je u samom hramu,a ne u kripti.

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji svake godine se pričesti

Među brojnim hrišćanima koji su u ponoć primili pričest bile su i poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović koja je u hram došla u pratnji članova svoje porodice.

Ata Images

 

Ceca Ražnatović poštuje sve praznike i obeležava ih onako kako tradicija nalaže

- Moja želja je da za Badnje veče i Božić svi budemo kod kuće zajedno. Veljko i Anastasija to znaju i ne prave pitanje oko toga. Moj sin, kao muška glava porodice, unosi badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Srećna sam što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kada vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim - rekla je Ceca jednom prilikom

Pevačica je u dvorištu vile na Kipru sagradila kapelu koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslane crkve

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji,a evo ko je još od poznatih bio sinoć u Hramu Svetog Save

Među okupljenima našli su se Viki Miljković, koja je bila u pratnji supruga Tašketa,  Boban Rajović sa sinom, Sergej Ćetković, Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom, Damir Handanović, Dejan Tomašević i mnogi drugi.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading