Celebrity News

Božićna želja Milice Todorović: Priželjkujem bebu i ljubav

Božićna želja Milice Todorović pokazuje da je spremna na novo životno poglavlje. Ona je najradosniji hrišćanski praznik proslavila u krugu najvoljenijih.

Božićna želja Milice Todorović: Priželjkujem bebu i ljubav

Pevačica Milica Todorović uživa u vremenu koje provodi s porodicom. Kako zbog pandemije koronavirusa nije imala nastupe, iskoristila je priliku da bude sa svojim voljenima, što se inače podrazumeva kad je reč o praznicima i tradiciobalnim običajima, koje Milica voli i poštuje.

- Ovo je tek druga Nova godina koju sam provela kod kuće. Pevam od svoje 13. godine i od tada sam uvek radila, tako da mi je bilo jako čudno da ne pevam i ne uveseljavam ljude. Ali moram priznati da sam se radovala što sam bila kod kuće sa svojih nekoliko prijatelja. Napokon smo mogli da slušamo muziku koju mi volimo i da budemo zajedno posle dugo vremena - rekla je pevačica za "Blic" i istakla da priželjkuje da u narednom periodu postane majka.

Božićna želja Milice Todorović pokazuje da je spremna na novo životno poglavlje

 

 

- Želim sebi zdravlje, koncerte, Sava centar, Arenu, pa želim sebi bebu i ljubav. Tako, skromna sam, od sad pa nadalje, želim to sebi - kroz osmeh kaže Milica i dodaje:

- Razmišljam odavno da se ostvarim u ulozi majke, samo kad se bude desilo, desiće se. Kako ovaj odozgo diriguje, tako će biti - rekla je Milica i priznala da priželjkuje ravnopravnog partnera.

Ona takođe ne krije da priželjkuje muškarca sa kojim će joj se poklopiti energija.

 

 

- Nikad nisam imala neke standarde što se tiče muškaraca, prosto ako nam se energije poklope, to je to. Najbitnije je da među nama ima poverenja, poštovanja i razumevanja. To je za mene ravnopravan muškarac i, naravno, sve to treba da bude sa obe strane da bi veza opstala.- bila je iskrena Milica.

Komentari (0)

Loading