Celebrity News

Mia Borisavljević: Autoritet se kod dece ne uspostavlja batinama

Mia Borisavljević autoritet kod ćerke Eme nije izgradila fizičkim kažnjavanjem, već upornom pričom o ispravnom ponašanju. Ona i suprug Bojan Grujić ćerki odmalena usađuju prave vrednosti

Mia Borisavljević:  Autoritet se kod dece ne uspostavlja batinama

Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić čekaju drugo dete, a pevačica ne skriva da ćerku Emu, koja u martu puni tri godine, usmeravaju isključivo razgovorom, a da fizičko kažnjavanje ne dolazi u obzir.

– Nikako nisam za batine. Ne uspostavlja se autoritet fizičkom silom. Postoje mnoge druge metode kojima se gradi strahopoštovanje kod dece. Bojan i ja nikada nismo tukli Emu, već joj kroz priču objašnjavamo šta sme, a šta nije u redu da radi. Odmalena smo joj usađivali kako treba da se ponaša, postavljali smo joj granice do kojih sme da ide kroz igru i razgovor. I, verujte mi, delotvorno je bez ijedne ćuške – rekla je pevačica za „Hit Informer” i istakla da je za roditelje od presudnog značaja da osluškuju svoju decu.

 

 

– Jeste! Dete treba da ispolji svoje afinitete... Ako dečaka igranje s barbikom čini srećnim, zašto da ne?! Kada bi roditelji više osluškivali svoju decu, bila bi mnogo srećnija. Izrasli bi u zdrave i neiskompleksirane osobe, a ne u žrtve sopstvenih roditelja – zaključila je Mia.

Mia Borisavljević ne skriva da joj je pomoć bebisiterke neophodna

– Ema ima bebisiterku sve vreme. Ne bismo mogli da radimo i da funkcionišemo bez nje i moje majke. Imala sam bebisiterku i pre nego što sam se porodila (smeh). Morala sam prvo sve da pripremim da bih mogla da se porodim (smeh) – kaže Mia za „Alo!”, koja priželjkuje još jednu ćerku dok njen suprug Bojan žudi za naslednikom.

 

Pročitajte: Mia Borisavljević otkrila sistem ishrane kog se pridržava, pa priznala i sa kakvim se zdravstvenim problemom suočila

 

– On hoće dečaka, ja hoću devojčicu. Ja imam stariju sestru i znam koliko to znači. A i Bojan ima sestru, pa misli da treba da budu brat i sestra. On misli da svaka sestra treba da ima brata, a ja mislim da svaka devojčica treba da ima sestru – rekla je Mia.

Komentari (0)

Loading