Celebrity News

Tata Miloš se baš potrudio: Prelepo iznenađenje za Jelisavetu i sina Bogdana (FOTO)

Sin Jelisavete i Miloša stigao je kući, a po povratku iz porodilišta novopečenu mamu dočekalo je prelepo iznenađenje....

Tata Miloš se baš potrudio: Prelepo iznenađenje za Jelisavetu i sina Bogdana (FOTO)

Foto: Tijana Vuković

Glumica Jelisaveta Orašanin koja se porodila pre nekoliko dana i na svet donela sina Bogdana, stigla je kući iz porodilišta. 

Sin Jelisavete i Miloša - Dar od Boga za božićne praznike

Miloš Teodosić koji je naslednika čekao s nestrpljenjem, potrudio se da svojoj supruzi i sinu priredi pravu dobrodošlicu. S ćerkicom Petrom skovao je savršen plan pa je dnevni boravak i spavaću sobu opremio predivnim cvećem i balonima kako bi se novopečena mama osećala sjajno po povratku u svoj dom. Jelisaveta se inače porodila drugi dan Božića pa je njihova sreća bila udvostručenija. 

Baby boom u 2021! Poznati koji će ove godine postati roditelji

Instagram screenshot

 

Osim predivnog cveća koje je oplemenilo prostor, tu su bili i šareni baloni plave boje koji su označavali dolazak dečaka na svet. 

Sigurni smo da je ove preslatke motive birala baš njihova ćerkica Petra koja se zajedno s njima veoma radovala što će konačno dobiti snažno pojačanje za buduće dečije avanture. 

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Petra dobila mlađeg brata

Instagram screenshot

 

Ponosna četvorka započinje novo poglavlje u Bolonji, a o novim avanturama Jelisavete, Petre i Bogdana tek ćemo s uživanjem pisati, dok će Miloš, baš kao i vi, sve to iz prikrajka posmatrati s osmehom na licu...

 

 

 

Komentari (0)

Loading