Celebrity News

Drastična promena Đoganijeve: U 5. mesec ulazim kao stara Luna

Luna Đogani drastičnom promenom obeležila je ulazak u peti mesec trudnoće....

Drastična promena Đoganijeve: U 5. mesec ulazim kao stara Luna

Rijaliti učesnica Luna Đogani ovih dana uživaja le na zimovanju sa svojim verenikom markom, a po pvratku rešila je da se pozabavi svojim izgledom.

Drastična promena Đoganijeve: To sam ja! 

Ćerka Anabele Atijas ušla je u peti mesec trudnoće i konačno uplovila u lakši period blagoslovenog stanja. Mučnine i umor su prošlost, a nov ciklus obeležila je drastičnom promenom imidža. Ona je, naime, kosu ponovo ofarbala u plavo i stavila nadogradnju.

Na svom profilu na „Instagram” profilu o ovom potezu obavestila je sve svoje fanove, a pored slike  fotografiju iznela je i svoja trenutna osećanja.

Odnos Anabele i Marka još uvek zategnut: Kada bude postao otac, shvatiće!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Luna se vratila. Prošao je teži period trudnoće, prošle su mučnine, umor i ono – ne zanima me kako izgledam! Sada u 5. mesec ulazim kao stara Luna. Plava i duge kose… To sam ja. Osećam se da sam u svojoj koži! Moram da se zahvalim i pohvalim definitivno najbolju kosu - napisala je Luna.

Iako je Marko Miljković svojevremeno u rijaliti takmičenju istakao da bi voleo da Luna ima svoju prirodnu kosu, da je neguje i održava, na početak trudnoće Luna mu je ovu želju i ispunila. Međutim, sada kada je konačno sve na svom mestu, ona je ponovo ona stara. 

Kako se vama Luna više dopada? 

Luna Đogani: Pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu

 

Komentari (0)

Loading