Celebrity News

Nova devojka Brajana Ostina je zgodna plavuša, Megan konačno pala u zaborav!

Nova devojka Brajana Ostina oduševila je sve njegove fanove, a boga mi i njega. Zgodna plesačica u potpunosti je osvojila njegovo srce i Megan Foks konačno je postala prošlost...

Nova devojka Brajana Ostina je zgodna plavuša, Megan konačno pala u zaborav!

Kada je pre nekoliko meseci Megan Foks izvestila javnost da se razvodi od popularnog glumca, svi su naprasno ostali u šoku. Brajan Ostin Grin tada je upao u duboku depresiju izjavivši da je predosetio ovakav razvoj događaja. 

– Ružno sam sanjao da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak, kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja.

– Bila je hladna i shvatio sam da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline – rekao je Brajan Ostin Grin nedavno u emisiji „With Brian Austin Green”, a potom je i otkrio da mu je supruga onda saopštila da želi razvod.

Nova devojka Brajana Ostina Grina unela radost u njegov život

Megan je na kraju slomila Brajanovo srce. Podnela je zahtev za razvod braka rekavši da živi svoju sudbinsku ljubav, a Brajan je bio ostavljen na cedilu. Međutim, nova godina donela mu je radost i smeh, a ljubav je pre nekog perioda ponovo pokucala i na njegova vrata. 

Naime nova devojka Brajana Ostina Grina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na “Instagramu” i tako obavestila javnost da je Megan Foks pala u zaborav.

Megan Foks potvrdila razvod: Bolan način da Brajan shvati da je kraj (foto)

I dok je Megan uživala u zagrljaju svog mlađeg partnera, Brajan se fokusirao na decu i čekao da mu se njegova trinaest godina mlađa supruga vrati.

– Imali smo divnu petnaestogodišnju vezu, imamo troje dece, mnogo toga smo prošli zajedno. – rekao je on.

– Trenutno nam se putevi mimoilaze, a ona je na svom putu srećna. Važno je da je brižna prema deci i da ima majčinsku odgovornost – rekao je glumac stranim medijima o svojoj suprugi.

Sada je konačno došao trenutak i da ostavljeni holivudski zavodnik nađe svoju sreću. Naime nova devojka Brajana Ostina Grina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na “Instagramu” i tako obavestila javnost da je Megan Foks pala u zaborav.

Megan Foks opet razbesnela javnost bizarnim ponašanjem: Sina odgaja da bude žensko? (foto)

Nova devojka Brajana Ostina Grina je atraktivna plavuša

Plesačica Šarna Burges, zvezda je šou-a “Ples sa zvezdama” i sušta je suprotnost Megan. 

Paparaco je Brajana i Šarnu prvi put fotografisao uoči katoličkog Božića, a sada je ona odlučila da javnosti otkrije da su njih dvoje ipak u ljubavi.

Reakcija Brajanove bivše supruge još uvek nije poznata, ali mnogi se pitaju šta o ovoj vezi misli Megan Foks.

Komentari (0)

Loading