Celebrity News

Ćerka Denisa Rodmana osvaja svet: Triniti spremna za veliku scenu!

Ćerka Denisa Rodmana krenula je neobičnim putem, ali veom auspešno. Geni ekscentričnog oca doneli su joj veliku slavu, a na putu ka zvezdama korača polako ali sigurno...

Ćerka Denisa Rodmana osvaja svet: Triniti spremna za veliku scenu!

Ćerka petostrukog NBA šampiona i člana čuvene generacije Čikago Bulsa, Denisa Rodmana, naći će se na ovogodišnjem draftu za NWSL, žensko fudbalsko prvenstvo u SAD.

Ćerka Denisa Rodmana: Ne želim da me pamte samo kao Rodmanovu ćerku 

Triniti Rodman, jednu od najtalentovanijih američkih fudbalerki, Vašington je izabrao kao drugi "pik".

Rodmanova kćerka, rođena je 2002. godine i s ponovom briljira u dresu mlade reprezentacije SAD. 

Ranije, bila je i finalistkinja izbora za najbolju mladu američku fudbalerku, dok je ispred nje draftovana samo Emili Foks, koja je starija četiri godine, a odabrao je Lujvil, prenosi „Kurir Sport”

Denis Rodman: Madona mi je nudila 20 miliona dolara da joj napravim dete (video)

Oliver Hardt / Stringer / Bongarts via Guliver

 

- Biti na draftu u ovim godinama je potpuno ludo, a još luđe biti izabran kao drugi pik, nisam mogla da tražim ništa više - rekla je Triniti koja se potom osvrnula na tatinu karijeru ističući da bi volela da bude upamćena zbog svojih dobrih sporskih rezultata, a ne samo kao Rodmanova ćerka.

- Moj otac je bio sjajan sportista i nasledila sam te gene od njega, a želim da budem zapamćena kao Triniti Rodman, ne samo Rodmanova ćerka. Uzbuđena sam i želim da krčim svoj put i budem što bolja u budućnosti - zaključila je mlada fudbalerka.

 

Denis Rodman ponosan je što je njegova ćerka Triniti veoma uspešna u ovom sportu, a osim nje koja će vrlo brozo osvojiti prva mesta na sportskim top listama, kontroverzni košarkaš Čikago Bulsa ima i sina Denisa Džuniora koji trenira košarku...

Komentari (0)

Loading