Celebrity News

Veliki korak u vezi: Ceca i Bogdan uradili najvažnije

Ceca i Bogdan su u ljubavi i tu više nema dileme. Folk zvezda je nakon dugo vremena s emotivnim partnerom viđena u javnosti, a njen osmeh svedoči o tome koliko je srećna.

Veliki korak u vezi: Ceca i Bogdan uradili najvažnije

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme je u emotivnoj vezi s Bogdanom Srejovićem iz Beograda. Upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice, a iako su u početku skrivali vezu, od Nove godine su počeli zajedno da se pojavljuju i u javnosti. Koliko je njhova veza ozbiljna govori i činjenica da je Ceca Bogdana upoznala s Veljkom i Anastasijom, a kako Srpski telegraf navodi, i sama je imala priliku da upozna ćerkicu svog izabranika na njenoj rođendanskoj proslavi.

Srećan par je skoro dva meseca u ljubavnoj vezi, a nakon što su zajedno dočekali Novu godinu, zaputili su se na zimovanje na Jahorini.

 Ceca i Bogdan ne skrivaju emocije

- Ceci i Bogdanu je veoma lepo u vezi. Do sada se Ceca trudila da svoj emotivni život maksimalno sačuva za sebe, ali nakon što su ih uslikali paparaci shvatili su da to više ne mogu da kriju. Da ima dečka Ceca je posle nekoliko dana zabavljanja saopštila svojoj porodici, a prvi put Veljko i Anastasija upoznali su Bogdana na novogodišnjoj večeri koju je Ceca organizovala u svom domu. Odlučila je da u najužem krugu ljudi organizuje intimnu večeru, na kojoj će decu i članove porodice upoznati sa dečkom sa kojim je mesec dana ranije uplovila u vezu. Anastasija i Veljko, ali i ostali članovi prihvatili su Bogdana odlično, a prema prvim reakcijama, mamin novi dečko im se i te kako dopao. Zbog ovoga pevačica je bila i te kako srećna, jer joj je bilo veoma važno da oni prihvate Bogdana, kako bi ona mogla u potpunosti da uživa u ljubavi sa njim - otkriva izvor za "Blic" koji je do detalja upućen u celu priču i dodaje:

Pročitajte:Ceca Ražnatović ima novog dečka a iznenadiće vas s kim je bio u braku

Privatna Arhiva

 

 

- Nekoliko dana nakon druženja u vili u Ljutice Bogdana, otputovali su na Jahorinu. Ceca koja nije poznata kao ljubitelj snega, odlučila se da bez problema uplovi u zimsku čaroliju sa emotivnim partnerom. Svima je bilo čudno kada su na planini prepoznali Cecu u društvu javnosti nepoznatog muškarca, te se veoma brzo u brojnim krugovima počelo da govori kako Ražnatovićeva ima novog dečka. Nakon što su na planini proveli nezaboravne trenutke zajedno, oboje su se vratili u Beograd, gde su dočekali božićne praznike. Zanimljivo je i to da je Bogdan bio na ponoćnoj liturgiji kada i Ceca, ali to niko nije mogao da primeti, jer su oboje bili na različitim mestima. Zato su ubrzo jedno drugom mogli uživo i da čestitaju veliki hrišćanski praznik - objašnjava izvor blizak folk zvezdi.

Komentari (0)

Loading