Celebrity News

Danilo Mašojević za Story.rs otkriva zašto je Momčilo Otašević najteži sagovornik

Danilo Mašojević, urednik na TV „Nova”, za portal „Story” otkriva ko su najteži sagovornici s javne scene, zašto nema planove za 2021. godinu i zbog čega se na pozive ne javlja dok pešači

Danilo Mašojević za Story.rs otkriva zašto je Momčilo Otašević najteži sagovornik

Prošle godine radili ste kao reporter u emisiji „Među nama”, a sada ste urednik na „Novoj” TV. Kako vam prija promena?

– Na prvom mestu prijala mi je promena novog početka na „Novoj”, gde sam od avgusta 2019. godine. Uzbudljivo je biti na početku dnevnog programa, što je emisija „Među nama”, na televiziji koja je takođe na samom startu. Očigledno sam razvio neku vratu „zavisnosti” pa sam prihvatio da od početka budem i deo „Probudi se”. Nije mi stran jutarnji termin, već sam imao dobar trening i školu jutarnjeg programa, i savladao sam ustajanja. Uživam radeći i budeći se sa gledaocima vikendom na „Novoj”. 

Da li se u vašoj redakciji čuje smeh na koji smo navikli kod vas ili ste strog urednik?

– Vikend radi jedna mala ekipa, pa nema mesta za strogoću i povišen ton. Nažalost, zbog cele situacije s pandemijom dobar deo jeseni pripreme smo radili iz svojih domova, tako da nam nedostaje redakcijska interakcija, smeh, pa što da ne, i neka konstruktivna prepirka. Smeha najviše ima u pauzama za reklame i posle emisije, a kada smo tada raspoloženi, znamo da smo dobro uradili naš zadatak.

Kog sagovornika biste izdvojili kao posebno teškog?


– Najteže mi je da radim s ljudima koje privatno poznajem i s kojima se družim ili su deo moje porodice. Na primer, kada sam razgovarao s kumom Katom Trifković, koja radi u jednom naučnom centru u Irskoj, ili kada mi je u goste došao glumac Momčilo Otašević, s kojim se i družim, a i koji živi kod mene kada je poslom u Beogradu. I nije svejedno kada vam cimer dođe u goste u jutarnji program. 

Kakvi su vam planovi za 2021. godinu?


– Ono što me je prethodna godina naučila jeste da nema planova. Sada ću zvučati kao neki deda, ali da smo svi zajedno živi, zdravi i uzbrdo brzi, pa će biti posla i emisija... Nadam se da ću ići korak dalje, učiti i usavršavati se. 

 
Na teži način, kada ste zadobili povrede prilikom pada na ledu, naučili ste da ruke ne treba da budu u džepovima ili na mobilnom telefonu dok šetate po snegu ili ledu, da li se toga pridržavate i ove godine? 


– Poruke ne kucam dok ne sedim, a i na pozive se ne javljam dok pešačim, tako da se izvinjavam svima kojima se ne javim na telefon. Apelujem na sve da gledaju gde gaze, a niko vam se neće naljutiti ako odmah ne odgovorite na poruku ili poziv. 

Komentari (0)

Loading