Celebrity News

Darko Lazić sve mršaviji: Brutalne prozivke na „Instagramu” zbog novog izgleda

Darko lazić ponovo je na meti kritika zbog svog izgleda. Fanovi su mu poručili da izgleda premšravo, a on njima da se nikad nije osećao bolje...

Darko Lazić sve mršaviji: Brutalne prozivke na „Instagramu” zbog novog izgleda

Darko Lazić ovih dana boravi na Kopaoniku, a s ove prelepe destinacije objavio je i nekoliko fotografija na snegu. Poslednja fotografija sa žičare izazvala je burne rekacije pratilaca, a sve zbog toga što se na Darkovom licu vidi očigledan gubitak kilograma...

Darko je, naime, ponovo na meti kritika zbog sve mršavijeg izgleda, a na negativne komentare njegovih pratilaca uopšte se ne obazire. Nakon operacije smanjenja želuca, Darko je istakao da se odlično oseća, međutim mnogi i dalje misle da folker lagano ali sigurno naginje ka anoreksičnom izgledu. 

- Nemoj više mršaviti, izgleda jezivo", "Ne preteruj sa dijetom", "Bio si lepši pre -  bili su neki od komentara ispod fotografije koja je izazvala oprečna miškljenja. 

Na izgled Darka Lazića nije ostala ravnodušna ni Milica Pavlović (FOTO)

Nakon što je oslabio više od 65 kilograma, Darku Laziću popravilo se zdravstveno stanje, budući da je posle teške saobraćajne nesreće oštetio kuk, a prekomerna težina pravila mu je probleme u hodanju. Osim što je popravio kvalitet života, Darko je zadovoljan i svojim fizičkim izgledom, ističući da nikad nije bio zgodniji. 

- Preporodio sam se. Nikad zgodniji nisam bio. Dobio sam elan da kupujem novu garderobu, da se lepo obučem. Ali od fizičkog izgleda, bitnije mi je da su bolovi skoro prestali. Sada mogu celu noć da spavam, ali i da se krećem, pošto sam sa viškom kilograma imao problem da stanem na sopstvene noge – rekao je Lazić i dodao:

Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

- Nisam imao nikakve posledice od operacije, ništa me nije bolelo. Imao sam nekoliko malih rezova na stomaku. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a posle sam smeo da jedem samo kaše. Jedva sam i kašu mogao da pojedem. Uzmem nekoliko zalogaja i sit sam – istakao je foler koji ponekad pojede i koji slatkiš...

- Sada jedem sve, pa i slatkiše ponekad. Ali ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog. Mogu da pojedem dva-tri zalogaja mesa ili tri krompira za ručak, i to mi je dovoljno!

A, šta vi mislite? 

Komentari (0)

Loading