Celebrity News

Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

Darko Lazić smršao je više od 70 kilograma i još uvek ne staje s promenama. On je sada ofarbao kosu u belo i mnoge oduševio novim imidžom. Iako na ovakve promene ljudi imaju oprečna mišljenja, u njegovom slučaju bili su i više nego oduševljeni.

Darko Lazić smršao, ali nije kraj promenama

Popularni folker koji je u proteklom periodu mnoge šokirao svojom transformacijom, smatra da još uvek nije dostigao vrhunac. On je, naime, sada svoju crnu kosu ofarbao u belu boju koja je jedna od modernijih nijasni u beauty svetu proteklih godina. Sigurni smo da se Marini Gagić, verenici popularnog folkera ova boja mnogo dopada. Darko izgleda atraktivno i sada posve može da parira svojoj budućoj supruzi. 

Osim toga što ovu boju obožavaju mnoge dame, sve više muškraca odlučuje se na ovaj drastičan korak.

Prošle godine i Saša Kovačević, miljenik mnogih dama takođe je isprobao ovaj popularni trend. Muškarac kog vole žene širom regiona, ovim potezom upisao se na listu najseksepilnih muškaraca u Srbiji.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić oduševio Marinu: Verenici srce iskočilo od sreće! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Sep 12, 2019 at 9:52am PDT

A, pogledajte kako Darko izgleda kao plavušan...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Sep 9, 2020 at 6:08am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Sep 9, 2020 at 10:17am PDT

Darko Lazić smršao, ali mu ne gine još jedna operacija? 

Nakon što je obelodanio da je smršao više od 60 kilograma, Darko lazić spreman je za novu operaciju. Iako je uspeo u svojoj misiji, nezadovoljstvo izgledom još uvek je prisutno. Kako su pisali domaći mediji, pevač je odlučio da ponovo ide pod nož jer želi da skine višak kože.

– Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken – pričao je izvor blizak folkeru za "Informer".

NE PROPUSTITE: Ana, Darko i Adel neprepoznatljivi: Ko vas je najviše šokirao transformacijom?

Kako je naveo izvor blizak pevaču, Darko je rekao da mu je ovo poslednji operativni zahvat, jer je umoran od rezova i terapija. Nakon ove intervencije, sasvim je siguran da će biti zgodan i zategnut.

– Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić ne štedi – Marina Gagić dobila „lisice“ od 6.500 evra!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Sep 9, 2020 at 9:57am PDT

Komentari (0)

Loading