Celebrity News

Definitivna tačka na dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

Iako su se mnogi nadali da će uspeti da reše nesuglasice, tačka na dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić je definitivno stavljena

Definitivna tačka na dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

Na iznenađenje velikog dela javnosti Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo dve i po decenije

Iako konkretog razloga o prekidu prijateljstva do sada nije bilo, domaći mediji nagađali su da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu. 

Spisateljica i voditeljka je potvrdila da njihovo prijateljstvo ne postoji već duže od godinu dana i istakla da šanse za pomirenje ne postoje.

Tačka na dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić je definitivno stavljena

 

 

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim -  rekla je Vesna i dodala:

Pročitajte: Sanja Marinković - Moja godina puna suza i razočaranja

 

 

– Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – rekla je Vesna nedavno za “Kurir”, a sada je stigla i potvrda s obe strane. Naime, njih dve su se prestale i da se prate na društvenoj mreži "Instagram" i time jasno stavile do znanja da je prijateljstvo definitivno gotovo.

Komentari (0)

Loading