Celebrity News

Više nema dileme: Rođendanska proslava Duška Tošića otkrila istinu o odnosu sa Jelenom

Rođendanska proslava Duško Tošića ove godine drugačija je u odnosu na prethodne. Zbog epidemiološke situacije on svoj 36. rođendan nije proslavio uz veliku pompu, već u krugu najbližih.

Više nema dileme: Rođendanska proslava Duška Tošića otkrila istinu o odnosu sa Jelenom

Fudbaler Duško Tošić koji je odnedavno ponovo u timu crveno belih, rođendan je proslavio u Beogradu u krugu porodice i najbližih prijatelja. Usred ponovne priče da u njegovom braku sa Jelenom Karleušom postoje problemi mnoge je zanimalo hoće li se ona pojaviti na proslavi njegovog 36. rođendana. 

Pročitajte:Nagrada za bezbroj prolivenih suza - Duško ima jednu želju zbog koje se Jelena emotivno slomila!

 

Znatiželjna javnost je ubrzo dobila odgovor, i to putem "Instagram storija" koje je fudbaler objavio na svom zvaničnom nalogu. U trenutku dok je gasio svećiće i zamišljao rođendansku želju uz njega je bila Jelena koja je uspela da i ovoga puta izgleda besprekorno.

Ona je mamila poglede u crnoj izazovnoj haljini i sandalama sa visokom potpeticom.

 

 

Duško je u odličnom raspoloženju proveo svoj najradosniji dan, a uz njega je osim Jelene bila i majka za koju je jako vezan otkako mu je otac preminuo.

Jelena stavila tačku na priče o krizi u njihovom braku

Putem svog „Instagram” naloga, Jelena je stala u Duškovu odbranu nakon novinskih napisa o njegovoj navodnoj prevari, rekavši da Duško pošten čovek bez mrlje i da joj je žao što je uvučen u ovaj začarani krug. 

 

 

- Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Dosta je bilo - poručila je Jelena na svom „Instagram” nalogu. 

 

Komentari (1)

Loading
ajao

09:49 21.01.2021

dobro, dokazali da nisu u svađi ali nisu ni u ljubavi i to odavno. to što glume i dalje da su u nekom braku je smešno. ništa se ne može sakriti.