Celebrity News

Zgodna „uraganka” više nije sama, sada ljubi poznatog fudbalera?

Sve jače su spekulacije da je Ivana Nikolić, jedna od najzgodniji Uraganki ponovo srećna u ljubavi, ali s kim? Pročitajte u nastavku...

Zgodna „uraganka” više nije sama, sada ljubi poznatog fudbalera?

Ivana Nikolić koja je nedavno stavila tačku na dugogodišnju vezu, sada je ponovo srećna u ljubavi. Ona je, naime, kako pišu domaći mediji uplovila u ljubavnu romansu s fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Seksi Uraganka raskinula s dečkom: Ivana ponovo sama - da li je na pomolu pomirenje ili nova ljubav?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ivana Nikolić više nije sama, Vladimir otkačio za Ivanom? 

Novopečeni par, poslednjih dana 2020. godine krio se na Kopaoniku, a simpatije među njima javile su se mnogo pre toga. 

– Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje romanse, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda – priča izvor za „Alo” i otkriva da je fudbaler do ušiju zaljubljen u pevačicu.

10 tajni o lepoticama iz grupe Hurricane

– Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva meseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspeva da se suzdrži, a da je ne poljubi u javnosti, iako imaju dogovor da se kriju. Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i retko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi.

Inače, Vladimir je ranije bio u vezi sa pevačicom Sandrom Afrikom, a ove navode lepa „uraganka” Ivana Nikolić još uvek nije potvrdila. 

Komentari (0)

Loading