Celebrity News

Vojin Ćetković: Glumci su tokom pandemije imali važan zadatak

Vojin Ćetković ističe da su glumici tokom pandemije imali jako važan zadatak - da svojim ulogama nekako privole ljude da ostanu kod kuće i tako zaštite svoje zdravlje.

Vojin Ćetković: Glumci su tokom pandemije imali važan zadatak

Ata Images

Poznati glumac Vojin Ćetković uživa u svom domu u Čortanovcima, a pošto se, kako sam priznaje, ne snalazi baš najbolje sa novim tehnologijama, intervju je dao telefonski.

 

– Verujte da pojma nemam da rukujem „Skajpovima“ i linkovima pa mi ne zamerite što me ne vidite, već samo čujete moj glas. Krivo mi je što ne možete da vidite ovo u šta ja sad gledam - u plavi Dunav. Dunav je ponovo plav. Ovih dana čitam jedan novi komad koji bi trebalo da radimo u pozorištu i ovde smo samo moj pas i ja trenutno. On je tartufar, lagoto romanjolo, i prekopao mi je celo dvorište – kazao je smejući se Ćetković.

Pročitajte: Vojin Ćetković šokirao jednim detaljem iz prošlosti koji do sada niste videli

 

U novoj seriji „Tajna vinove loze“ uloge uz Vojina Ćetkovića tumače i njegova supruga Sloboda Mićalović, zatim Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica... Ćetković kaže da će serija početi da se prikazuje 23. januara i nada se velikoj gledanosti.

Pročitajte: Vojin Ćetković- Tradicija je upravo tu da nas vraća nečemu što su naši koreni, geni

 

– Očekujem da bude veoma gledana. Znate, sve vreme tokom epidemije i mi glumci imali smo važan zadatak, a to je da ljude zadržimo kod kuće, ispred malih ekrana. Snimali smo i radili vredno, nikada više serija nije snimljeno. I verujte da nije bilo lako raditi uz sve protivepidemijske mere koje smo poštovali, naravno. Snimali smo seriju od početka marta pa do kraja juna, a dosnimavali smo scene sve do oktobra. Mislim da se niko iz naše ekipe nije razboleo – kazao je Vojin Ćetković na televiziji K1.

Kako je istakao, njegove kolege i on nisu imali samo glumački doprinos, već su i kreirali sam tok serije u čemu su naročito uživali.

Komentari (0)

Loading