Celebrity News

Mileni Radulović je ovo bio okidač da prijavi silovanje

Milena Radulović silovanje je doživela sa 17 godina u školi glume Miroslava Mike Aleksića. Prema njenim rečima, to se nije dogodilo jednom, a šta ju je navelo da progovori o svom traumatičnom iskustvu, otkrila je u iskrenoj ispovesti.

Mileni Radulović je ovo bio okidač da prijavi silovanje

Glumica Milena Radulović je hrabro istupila i priznala da je silovana sa 17 godina. Prema njenim rečima, to je učinio Miroslav Mika Aleksić, ugledni reditelj čiju škole glume je pohađala od 11 godine.  Istupanjem u javnost želela je da zaštiti druge polaznice ove škole, a u intervjuu za "Nedeljnik" rekla da je okidač da prijavi Aleksića bila je jedna maloletna devojka, koju nije poznavala ranije.

– To je svakog dana tempirana bomba, kada znaš da je taj čovek na slobodi i šta tamo može da se desi. U trenutku kada on sigurno pikira još šest devojčica koje se spremaju za FDU, a nije isključeno i ove koje ne, jer bilo je i takvih slučajeva, smatrale smo da, ako dozvolimo da se nastavi, da ćemo doslovno biti saučesnici u zločinu... Jednostavno smo se dogovorile da je vreme. Kada imate izjave i iskustva koja imaju sličan karakter i metodu, nema sumnje da bi bilo ko u javnosti neće imati dilemu da li treba da osudi pedofiliju. Govorimo o maloletnim licima koja tog čoveka poznaju po deset godina i koji je stvorio figuru drugog oca, a deci bez očeva i jedinog –rekla je Milena i dodala.

Zašto je Milena Radulović krila strašnu tajnu punih 9 godina, ovo je odgovor!

Ata Images

 

Dragan Bjelogrlić o hrabrim glumicama: Srce mi se grči zbog njihovog bola

– Sa ovom svešću mislim da nijedna od nas nije mogla da nastavi sa svojim divnim životom i uspešnom karijerom dok se to nekom novom detetu dešava. I onda kada se to dete stvarno pojavilo, bilo je plana, ona nas je pogurala svojom hrabrošću. Ova devojka je heroj. Ona je maltene isto veče prenela šta joj se dogodilo. I mi smo zbog toga dobili šansu da je zaštitimo, a što se mene tiče, i obavezu - da niko više ne sme da bude zlostavljan od tog čoveka. To je toliko strašan čin po psihu da devojke godinama nikom nisu mogle ni reč o tome da kažu. Ali ova devojka srećom ne. Meni je samo bitno da naša teška reč ne stoji ničije sudbine. Zato o ovome pričam javno – rekla je Milena.

Komentari (0)

Loading