Celebrity News

Snežana Dakić: Nisam dozvolila ćerki da ide u školu Mike Aleksića

Ćerka Snežane Dakić Laura želela je da se oproba u svetu glume, a prve korake je trebalo da načini upravo u školi Miroslave Mike Aleksića, koji je osumničen za silovanje i seksulano zlostavljanje.

Snežana Dakić: Nisam dozvolila ćerki da ide u školu Mike Aleksića

Priznanje glumice Milene Radulović da ju je u njenoj 17. godini silovao profesor glume Miroslav Mika Aleksić, čiji školu je pohađala, izazvalo je prvu buru u Srbiju.

Brojne poznate ličnosti su pružile podršku glumicu, ali se javio i veliki broj poznatih čija deca su pohađala njegovu školu glume. Ćerka Snežane Dakić Laura želela je da se oproba u svetu glume, ali joj majka to nije dozvolila.

Ćerka Snežane Dakić Laura želela je da se oproba u svetu glume

– Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju ćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da devojčice idu u glumačke škole. Međutim, čula sam da taj čovek vređa decu, da je brutalan prema njima, a to se i znalo. Smatrala sam da dete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dete. Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja Lauri nisam dala u tu školu i to je dobro – rekla je Snežana gostujući u jutarnjem programu “Novo jutro”.

Mileni Radulović je ovo bio okidač da prijavi silovanje

 

 

– Svi ti njegovi postupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje – objasnila je voditeljka.

Komentari (0)

Loading