Celebrity News

Slavica Ćukteraš iznenadila stavom o majčinstvu: Prvo ja, pa tek onda dete!

Poznata folk pevačica Slavica Ćukteraš bila je u braku s fudbalerom Vladimirom Avramovim, s kojim ima četvorogodišnju čerkicu Viktoriju.

Slavica Ćukteraš iznenadila stavom o majčinstvu: Prvo ja, pa tek onda dete!

Slavica Ćukteraš je u braku s golmanom Vladom Avramovim bila tri godine. Njih dvoje prošli su kroz uspone i padove u odnosu, a kada su se sporazumno dogovorili o razvodu 2019. godine, ostali su u prijateljskim odnosima, pre svega zbog ćerkice Viktorije.


– Drago mi je što s takvim čovekom imam dete. Bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo seli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas, nego za naše dete ‒ otkrila je svojevremeno Slavica, a sada i pirznala da se poslednjih meseci braka osećala usamljeno

Pročitajte:Slavica Ćukteraš: Brak nikad više, taj ispit nisam položila

 

 

Slavica Ćukteraš nakon razvoda provetala

– Poslednjih šest meseci u braku sam bila usamljena, a nakon toga ja sam procvetala – rekla je u emisiji “Magazin In”  kada je i sve iznenadila izjavom o majičnstvu

– Mislim, sada će verovatno mnogi da me osude, ali me za to nešto zabole uvo, ja sam sebi na prvom mestu, pa tek onda dete – rekla je Slavica.

 

 

Podsetimo, Slavica je navodno želela da stavi tačku na brak pošto njen suprug nije podržavao njen povratak na muzičku scenu.Njihova mišljenja su se razilazila - ona je želela da nastavi sa snimanjem pesama i nastupima, a suprug je želeo da ona isključivo prati njega i bude uz porodicu non stop.

 

 

Autor: Miloš Stojanović

Komentari (0)

Loading