Celebrity News

Deda joj je čuveni Ljubiša Samardžić, a od njene lepote zastaje dah (Foto)

Unuka Ljubiše Samardžića, Sara je prava lepotica,a njene najnovije fotografije na društvenim mrežama izazvale su veliko interesovanje.

Deda joj je čuveni Ljubiša Samardžić, a od njene lepote zastaje dah (Foto)

Glumac Ljubiša Samardžić je jedan od velikana srpskog glumišta koji je iza sebe ostavio veliki broj uloga u kultnim filmovima i serijama domaće kinematografije.

Njegov život obeležio je veliki gubitak njegovog sina Dragana koji je vrlo mlad umro od leukemije
 
Poznati glumac je utehu pronašao u druženju sa svojim unukama, a jedna od njih je prava lepotica.
 
Sari Samardžić je smrt dede veoma teško pala, svoje emocije je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

 


- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio -  napisala je Sara tada.

Ljubiša Samardžić  Smoki je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji, s obzirom na to da je od 1960. godine igrao u više od 70 filmskih i televizijskih ostvarenja. Sarađivao je sa brojim jugoslovenskim rediteljima, a devedestih godina je počeo i da režira.

Otišao je i Ljubiša Samardžić, ostala je nestvarna priča o ljubavi sa Mirjanom

 


Poznat je po filmovima "Spletka i ljubav", "Igre na skelama", "Prekobrojna", "Peščani grad", "Desant na Drvar", "Dani", "Jutro" i "Bitka na Neretvi". Samardžiću je prva nagrada bio Zlatni lav za ulogu u filmu "Jutro" na Filmskom festivalu u Veneciji.


Umro je 8. septembra 2017. godine nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Kako izgleda Ljubišina unuka pogledajte na fotografijama ispod

 

 

 

 

 

Autor: Sara Gajić

 

Komentari (1)

Loading