Celebrity News

Kira Najtli: Veliki rez u karijeri

Otkako je postala majka dvoje dece rešila je da na svaki ugovor stavi posebnu kluzulu o nagim scenama. Kira Najtli gola pred kamere nikad više, osim u jednom slučaju.

Kira Najtli: Veliki rez u karijeri

Kira Najtli je raznovrsna glumica koja je snimala sve, od blokbastera do malih filmova i često je u njima bilo scena koji obiluju golotinjom. Međutim otkako je postala majka dvoje dece rešila je da na svaki ugovor stavi posebnu kluzulu o nagim scenama.

Ova glumica je rešila da napravi rez u svojoj karijeri tako što više neće snimati seksualne scene u filmovima, osim ukoliko je reditelj tog filma  žena.

Zašto Kira Najtli ne da ćerki da gleda „Pepeljugu“ i „Malu sirenu“?

 

Ona je u duhu #Metoo pokreta rekla da ne želi više da bude naga pred muškim rediteljima, i dodala da ne se ne oseća ugodno u takvom okruženju.

Kira dodaje da je dugo razmišljala o takvom potezu i da zna koliko je seksualnost veoma važna u filmu ali da ne želi da snima klasične scene sa uštogljenim glumcima.

Ona razume potrebu za "vrućim" scenama, ali da za te situacije mogu da unajme dublera, jer ona to više ne želi da radi.

Glumica u fantastičnoj "Chanel" haljini pokazala stomačić: Kira Najtli potvrdila glasine da je po drugi put trudna (foto)

 

– Delom je to i zbog moje sujete. Rodila sam dvoje dece i stvarno nemam potrebu da me posmatraju svi ti muškarci – rekla je.

Autor: Sara Gajić

Komentari (0)

Loading