Celebrity News

Marina Tucaković bolest ne doživljava kao kraj: Biće to sve ok!

Marina Tucaković bolest još uvek nije pobedila, ali se stoički drži. Naš najpoznatiji tekstopisac se već duže vreme bori sa kancerom, ali ne gubi nadu da će se sve na kraju dobro završiti

Marina Tucaković bolest ne doživljava kao kraj: Biće to sve ok!

Marina Tucaković već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine. Iako se u početku činilo da će ta životna prepreka brzo biti otklonjena, budući da je bila podvrgnuta brzoj operaciji, ispostavilo se da je problem daleko složeniji nego što se činilo, između ostalog, i zato što je Marina predugo odugovlačila s odlukom da ode na pregled.

Iako se činilo da se žena koju nazivaju majkom estrade poravlja, njene najnovije fotorafije na kojima se vidi da je drastično smršala zabrinule su javnost. Objavio ih je njen sin Milan s kojim je trenutno na Zlatiboru. Iako se činilo da se žena koju nazivaju majkom estrade oporavlja njene najnovije fotorafije na kojima se vidi da je drastično smršala zabrinule su javnost. Objavio ih je njen sin Milan sa kojim je na Zlatiboru.

Marina Tucaković ekskluzivno za "Story": Loše se osećam


- Gospođetina MT - samo je kratko je napisao Marinin sin uz objavu,a fotografije su izazvale burnu reakciju, pa se potom oglasio i Marinin suprug Futa

- Ne umire, kao što se priča, samo je takav proces sa tim terapijama. To što se oseća loše je samo očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana, pa će biti bolje - zaključio je Radulović za "Star" a Marina je to i potvrdila.

- Biće to sve ok! Još malo! - napisala je Marina

Komentari (0)

Loading