Celebrity News

Atraktivna Boni više nije devojka Marka Jarića

Američka manekenka Boni Mjuler više nije devojka Marka Jarića, iako su svi zaljubljenom paru prognozirali venčanje.

Atraktivna Boni više nije devojka Marka Jarića

Teško je zarobiti srce uspešnog srpskog sportiste Marka Jarića (42). To zna svaka beogradska lepotica koja je pokušala da ga pre braka zavede. Posle razvoda od brazilskog supermodela Adrijane Lime, koja mu je podarila dve ćerke, to je postalo još teže, budući da bivši igrač NBA lige vrlo oprezno ulazi u emotivne veze.

No, poslednje tri i po godine zgodna američka manekenka Boni Mjuler vrlo se lepo uklopila u Markov život, pa su svi njegovi beogradski prijatelji zaljubljenom paru prognozirali venčanje. Posebno što je Boni otvoreno pričala o tome kako želi da se uda i postane majka. Prema ćerkama svog emotivnog partnera bila je istinski brižna i volela je da provodi vreme s njima, čak je i nekadašnja "srpska snaja" bila srećna kada je znala da su njene i Markove naslednice u društvu sa simpatičnom Boni. 

Pročitajte:Marko Jarić uživa sa američkom manekenkom: Veliki planovi s fatalnom Boni

 


Sam Marko je vrlo predan roditelj i svaki slobodan momenat posvećuje Sijeni i Valentini.

 


– U momentu kada se Valentina rodila, shvatio sam da sve što sam napravio u životu i karijeri, nijedan uspeh ni medalja, ne može da zameni ovaj osećaj i da praktično ništa nisam uradio do tog trenutka. Za sada ne mogu da planiram kakav ću biti otac ili kakav želim da budem, a vreme će sve pokazati – rekao je Jarić odmah po rođenju Valentine, a u međuvremenu je postao otac za primer.

Zašto su Marko Jarić i Boni Mjuler okončali vezu pročitajte u najnovijem broju magazina Story koji je u prodaji od 27. januara

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading