Celebrity News

Andreana Čekić: Svađa sa Anom Sević zbog ovog muškarca?

Andreana Čekić se posvađala s dugogodišnjom prijateljicom i kumom Anom Sević jer se nisu slagale oko jednog veoma važnog pitanja.

Andreana Čekić: Svađa sa Anom Sević zbog ovog muškarca?

Nakon što se opet posvađala sa svojim verenikom Markom Miloševićem Andreana Čekić, je podršku potražila kod svoje majke u Beču. U međuvremenu je rešila da obnovi kontakte sa svojim starim prijateljicama, posebno sa kumom Anom Sević sa kojom se, navodno,  posvađala zbog njenog stava da Marko nije čovek za nju.

- Andreana se baš ogrešila o Anu, one su bile jako dobre, govorile jedna drugoj sve, ostale u dobrim odnosima i kad se Ana razvela od Darka Lazića -  rekao je izvor magazina "Star".

 

 

On je naglasio da se Ana nikada nije mešala u Andreanin izbor partnera ali kad je shvatila da se mnogo svađaju savetovala je da ne treba da bude sa njim.

 Do svađe došlo jer Andreana Čekić nije shvatila da je to bio savet iz najbolje namere 

Ona je pričala i sa Darkom Lazićem koji stao na Aninu stranu koji joj je rekao da Ana nije znala kako drugačije da joj objasni da u toj vezi ona neće biti srećna. Pevač je rekao da ne želi da se meša ali da je Andrijana već ostala bez mnogih prijatelja zbog njenog verenika.

 

 

Andreana Čekić je shvatila sve i želi da ponovo da se druži prvenstveno sa Anom Sević i Slađom Alegro, navodi izvor.

- Ona je Ani napisala poruku, znam da su se dopisivale, ali baš šturo. Shvata da Ana sada ima malu bebu, i da ne može da ulazi u polemiku sa njom. Ostalo je na tome da će se naći prilika da razgovaraju o svemu -  objasio je on.


 

Komentari (0)

Loading