Celebrity News

Da li je ovo najprovokativnije izdanje Jelene Karleuše ikada (video)

Pevačica uvek pleni pažnju izgledom i izazovnim odevnim kombinacijama. Ipak, sada se čini da je Jelena Karleuša postigla svoj maksimum u najprovokativnijem izdanju ikada

Da li  je ovo najprovokativnije izdanje Jelene Karleuše ikada  (video)

Jeleni Karleuši niko ne može osporiti istančan ukus za modu ali i smelost da ponese ono što se retko ko usuđuje. I ovoga puta uspela je sve da zaseni svojim izgledom i modnom kombinacijom na snimanju emisije "Zvezde Granda" .


Nesvakidašnji crni kombinezon koji je nosila ovom prilikom ima dekolte do pupka koji je oivičen samo zihernadlama i pritom ima samo jednu nogavicu. Iskombinovala ga je sa vrtoglavo visokim potpeticama

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić: Istina o dirljivoj ljubavnoj priči s puno bure i kontroverzi

 

Ovaj provokativan izgled nije ostao bez komentara i brojnih pohvala. Po dolasku u studio pevačica je bila dobro raspoložena i ponešena ritmom i lepom atmosferom počela je da “meša” kukovima i da se uvija pred kamerama.

Pročitajte: Gore društvene mreže: Karleuša više nije mogla da ćuti, konačno se oglasila

 

 Jelena Karleuša je od momenta kada je kročila na javnu scenu mnogo pažnje posvetila svom izgledu i zato se uvek s posebnom pažnjom posmatra ono što ona nosi.

Javni nastupi su priča za sebe – tu je uvek nešto novo, a tako je bilo i prilikom nedavnog pojavljivanja na snimanju Zvezde Granda. Pitamo se koliko bi žena zaista imalo smelosti da obuče ovako nešto? I u kojoj prilici?

Komentari (0)

Loading