Celebrity News

Bogdan Srejović objavio prvu fotografiju sa Cecom

Bogdan Srejović objavio prvu fotografiju sa Cecom. Nakon paparaco fotografija, par je odlučio da svoju vezu više ne skriva.

Bogdan Srejović objavio prvu fotografiju sa Cecom

Bogdan Srejović i Svetlana Ceca Ražnatović pod budnim su okom domaće javnosti. Zaljubljeni par, kako bi se sklonio od gradske buke i radoznalih očiju, odlučio je da nekoliko dana provede na Kopaoniku. Ceci i Bogdanu na zimovanju društvo pravi mala Iskra, koja je potpuno oduševljena tatinom novom devojkom.

Iako je javnost pre nekoliko nedelja prenela vest o novom dečku Cece Ražnatović, ona i Bogdan javno nisu komentarisali svoj odnos. 

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je za "Blic" rekla Ceca.

Ipak, iako se povodom svoje ljubavi nisu oglašavali, Ceca je na svom "Instagram" storiju podelila snimak sa preslatkom Iskrom i tako svima stavila do znanja da su glasine istinite, a da je ona srećna i zaljubljena.

Pročitajte: Ceca i Bogdan napustili Beograd, odmor sa malenom Iskrom može da počne (video)

Instagram printscreen

 

 

Isto je sada uradio i njen emotivni partner. Bogdan Srejović objavio je prvu fotografiju sa Cecom. Naime, njih dvoje sa društvom uživaju na zimovanju, a trenutak zabeležen na zajedničkoj večeri, Bogdan je podelio i na "Instagramu".

Instagram printscreen @bogdansrejovic

 

 

Po njihovim osmesima, jasno je da su zaljubljeni i srećni, a mnogi komentarišu da Ceca nikada nije izgledala bolje i da kao zaljubljena žena zrači nekom posebnom energijom.

Osim prve zajedničke fotografije, nije nam promaklo ni to, da je Anastasija, koja je Cecu podsticala da nađe emotivnog partnera, lajkovala fotografiju i samim tim pokazala koliko podržava majku da bude srećna i ispunjena.

Pročitajte: Dok javnost bruji o Cecinom dečku, Veljko Ražnatović majci uputio jasnu poruku

Privatna Arhiva

 

Veljkovo i Anastasijino mišljenje, Ceci je oduvek važno, pa je Bogdana već upoznala sa svojom decom.

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli - rekao je nedavno Veljko za "Hit Informer".

Komentari (3)

Loading
jelena vlahović

16:30 11.02.2021

CEKI MI JE EXTRA VAZDA BILA I OSTALA....ALI OVAJ BASH BASH NE IDE UZ NJU...NEĆE POTRAJAT OVO

Iskustvo

00:31 19.05.2021

Sve sve, ali mlađi je zakon😎 Zna Cecka šta je kvalitet😏 Dobar dasa da joj greje postelju😉