Celebrity News

Ana Nikolić o teškom periodu: Sve se slomilo, ćerka je sumnjala

Nakon Rastinog izlaska Ana Nikolić je govorila o svojim emocijama povodom svega, teškom periodu njenog života i o sumnjičavom pogledu ćerke Tare koju je uveravala da će njen tata uskoro doći.

Ana Nikolić o teškom periodu: Sve se slomilo, ćerka je sumnjala

Ata Images

Pevačica Ana Nikolić je naglasila da je veoma specifičan odnos između oca i ćerke koji ne može da se opiše rečima.

- Rasta je osoba koja je bila deo moje duše, čovek koga sam bezuslovno volela. Ja sam sa svojim ocem imala jedan poseban odnos. To je taj hendikep u mom životu, da sam ostala rano bez oca. I u taj momenat me ne dirajte. U stanju sam da objavim spomenik svog oca, jer toliko su me uznemirili sa diranjem u nešto sveto. Reagovala sam, pa makar Rasta i ja bili u ratu do kraja života. Ne dozvoljavam da bilo ko priča ružno o ocu mog deteta - počela je Ana svoju ispovest u emisiji "Ekskluzivno".

 

 

 

Protestvovaću ispred Skupštine ako ga ne pustite

Ona je dodala kako joj je ceo taj dan kad je trebao da izađe bio mučan jer su joj javili da ne izlazi, nakon toga su joj rekli da ipak izlazi i tada su joj krenule suze.

- Sve se slomilo. To je jako težak period. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu "Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda".

 

 

Tara je bila sumnjičava

Njihova trogodišnja ćerka je sumnjala da nešto nije u redu: - Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla... Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala "E, sad ove srede, tata možda dođe". Nisam joj obećavala, jer kad joj dam reč, to je tako! Videla sam zadnjih par puta da me je gledala s nepoverenjem. Čak sam u njenim očima pročitala... Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti - rekla je Ana.

 

 

Rasta i ja - oboje smo eksplozivni

Pevačica je prokomentarisala i kakav je sada njen i Rastin odnos.

- Ljubav prema Tari je na prvom mestu. Želela sam da se udam iz ljubavi i to sam uradila. Mi smo brat i sestra, više nego moj brat i ja. Prosto smo dva mnogo slična eksplozivna karaktera, to bi dete trpelo, a ja to svojoj Tari ne želim - zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Loading