Celebrity News

Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

Stefan Đurić Rasta pušten je iz pritvora u kome je proveo četiri meseca. Čim je izašao, prvo je otišao kod Ane Nikolić kako bi video svoju ćerku Taru. Presrećan, jedva je čekao da uzme svoju naslednicu u naručje, dok je njegova bivša žena Ana u suzama, a evo i zašto.

Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

Rasta je rekao da je presrećan što je s Tarom i da još uvek nije spreman da daje izjave o hapšenju.

 

Ata Images

 

 

Sa tugom se podseća Ana Nikolić: Gde je moj tata?


Rastin izlazak Ani je evocirao uspomene i podsetio je na oca koji je preminuo kada je je imala 20 godina

 

 

Ana Nikolić je na „Instagramu” objavila sliku svog oca i emotivnu poruku:

 – Kada bi znao koliko mi sada nedostaješ... Tari se vratio njen tata... A ja... Sve što imam, sve je laž i sve bih dala sad za jedan minut sa tobom! – napisala je pevačica.

 

Ana Nikolić je u nekoliko navrata pričala o bolu zbog gubitka oca Dušana koji ne prestaje i naglasila je da je to njen najveći životni udarac.

– To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43, skoro kao ja sada. Bio je 23 dana u komi, ali se nije probudio – ispričala je jednom prilikom Ana i istakla da se i danas seća da se njena majka Miljana nije odvajala od oca sve vreme dok je bio u komi.

Ana priznala da je prespavala sam 23 dana

 

 

Ana Nikolić se do poslednjeg momenta nadala da će joj se otac oporaviti.

– Prespavala sam 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore – rekla je Ana Nikolić.

 

 

Komentari (0)

Loading