Celebrity News

Nikad ne biste pogodili šta je Rasta radio u detinjstvu

Rasta, autor brojnih hitova, u centar medijske pažnje došao je u trenutku kada je javnost saznala za njegovu vezu s pevačicom Anom Nikolić. Mnogima su bili nespojiv par.

Nikad ne biste pogodili šta je Rasta radio u detinjstvu

Ana je tada bila na vrhuncu karijere, a Rasta je, iako je uveliko bio poznat u muzičkim krugovima, za širu javnost bio iznenađenje kao neko kome je zanosna pevačica rešila da se zakune ne večnu vernost. Kruna njihovog braka, koji nažalost nije opstao, bilo je rođenje ćerke Tare zbog koje su bivši supružnici ostali u korektnim odnosima.

Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

Ata Images

 

 

Iako Stefana Đurića mnogi ne vole , njegova emotivna priča o odrastanju u Prištini, u kojoj je rođen 1989. godine, a potom i o detinjstvu u Srebrenici, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naime, on je u trećem razredu osnovne škole napustio Prištinu kako bi živeo s bakom u Srebernici. Taj deo života ostao mu je u najlepšem sećanju.

Prvi susret Ane i Raste nakon četiri meseca: Emocije slomile pevačicu?

Hellomagazin

 

- Tri, do četiri godine sam bio u Srebrenici bez roditelja. Tamo mi je bilo jako lepo, ustajao sam ujutru,  jahao konje, čuvao sam krave, išao u školu. To mi je toliko prijalo. Jako sam zahvalan baki što me je odgajila i zato imam poseban odnos prema ženama bakama i majkama - rekao je Rasta svojevremeno u emisiji Balkanskom ulicom i istakao da ga je majka, koja je doktor nauka i profesor na fakultetu, svojim primerom naučila da umor nikada nije izgovor.

- Kod majke sam video da umor i kukanje ne postoje. Ona živi to što radi. Naučila me je da se ne osvrćem puno, da mi umor ne bude izgovor i da uvek ima razloga za osmeh. - rekao je Rasta.

Komentari (0)

Loading